Imagini rare cu Irina Columbeanu în SUA! Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, schimbată total la aproape 15 ani

De Ovidiu Cojocaru, pe

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a apărut în presa din Malibu, după ce a luat parte la un eveniment dedicat roboticii, unde a participat alături de alți colegi.

De câțiva ani, Irina Columbeanu locuiește peste Ocean, alături de mama ei, Monica Gabor. Tânăra urmează cursurile unui liceu prestigios din Statele Unite și are rezultate deosebite la învățătură.

Irina Columbeanu, premiată în Statele Unite ale Americii

De curând, Irina a participat la un concurs de robotică și a ajuns apoi în presa din Malibu, după ce a obținut rezultate spectaculoase. Sarcina echipei din care a luat parte și fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a fost de a construi 20 de roboți meniți să ajute copiii care suferă de tulburări cerebrale.

Citește și: Ce carieră își dorește să urmeze fiica lui Irinel Columbeanu: „Ea a spus, singură”

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat”, a declarat Irina Columbeanu, pentru The Malibu Times.

Irina Columbeanu susține că își dorește să devină chirurg cardiotoracic sau neruchirurg. Nu este prima dată cânt presa străină o laută pe fiica lui Irinel Columbeanu. În trecut ea a mai luat parte și la alte evenimentecaritabile și a primit chiar și un premiu pentru activitatea sa.

Părinții săi au descoperit talentul la pictură al fiicei lor pe când ea avea 5 ani, iar cu 7 ani în urmă Irinuca a avut și primul său vernisaj, unde a avut expuse zeci de lucrări. „Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat fostul om de afaceri de la Izvorani, potrivit Impact.ro.

Viața tumultoasă a afaceristului de la Izvorani

Irinel Columbeanu a intrat pentru prima dată în atenția presei în anul 1995, fiind vorba de scandalul „Sexy Club” în care patronul Constantin Constantin le obliga prin violență pe dansatoare să se prostitueze, iar prietenilor acestuia trebuiau să presteze aceste servicii gratuit. Irinel Columbeanu, poreclit „Alcatel” a fost unul dintre aceștia.

Ulterior, a avut o relație cu creatoarea de modă Romanița Iovan, cu cântăreața Ana Lesko, cu fotomodelul Monica Gabor cu care s-a căsătorit.

Citește și: Irinel Columbeanu, aniversare de 65 de ani fără fiica lui, Irina

Cu 11 ani în urmă, căsătoria lui Irinel Columbeanu s-a încheiat după ce Monica Gabor i-a cerut divorțul pentru că acesta a fost văzut cu două femei într-un jacuzzi. În august 2011, magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca Irina Columbeanu să rămână cu tatăl ei, Irinel Columbeanu.

Sursă foto: Facebook / David Pashaee, The Malibu Times

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter