Surorile Monica și Ramona Gabor, apariție sexy pe Instagram

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 aprilie 2022, 14:16

Monica Gabor (35 de ani) se află în prezent în Dubai, la sora ei, Ramona (33 de ani). Monica și Ramona mai au o soră, Alina, care a rămas în orașul natal, Bacău. Din Emirate, Monica și Ramona au publicat două fotografii împreună.

Surorile Monica și Ramona Gabor, apariție sexy pe Instagram

În imaginea publicată de Monica, ea și Ramona sunt așezate pe o canapea roz. Monica a optat pentru o rochie mini cu imprimeu alb-negru, accesorizată cu o pereche de sandale negre și o poșetă Chanel albă. Ramona a purtat o rochie-trench albastru închis, o pereche de pantofi stiletto strălucitori și o poșetă cu ținte.

„Surorile au grijă una de cealaltă, se sprijină una pe cealaltă, se alină și sunt acolo una pentru cealaltă, la bine și la rău. Ramona, ești o soră mai mică perfectă și sunt mândră de tine!”, a scris modelul în descrierea fotografiei.

„Sunteți minunate!”; „Superbe!!”; „Monica, arăți minunat, bravo!”; „Cam slăbuțe! Dar frumoase!”; „Sunteți superbe, fetelor. Mă bucur pentru succesul vostru realizat în afara țării noastre!”; „Frumoasă relație între surori!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile imaginilor.

Tot recent, Monica a publicat pe Instagram o fotografie în colanți, de la sală. Modelul are o siluetă de adolescentă la 35 de ani.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Era Monica Gabor minoră când ea și Irinel Columbeanu s-au cunoscut? Câți ani are, de fapt, modelul

De ce a lipsit Monica Gabor de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Am invitat-o”

Monica formează din anul 2011 un cuplu cu afaceristul cunoscut drept Mr. Pink. Modelul are o fiică, Irina (15 ani), din fostul mariaj cu Irinel Columbeanu (64 de ani). Monica și Irinel s-au căsătorit în anul 2006 și s-au separat în 2011, după aproape 5 ani de mariaj. La rândul său, Mr. Pink are un fiu dintr-o relație anterioară.

Monica, Mr. Pink și copiii lor locuiesc în prezent în Los Angeles. În iulie 2021, Monica a șters din mediul online toate fotografiile cu ea și cu afaceristul, fără a confirma însă despărțirea. Ulterior, cei doi s-au împăcat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter