Irinel Columbeanu, despre venirea Monicăi Gabor în România: „Am aflat din presă”

De Unica.ro, pe

Monica Gabor a revenit în România pentru o escapadă în familie. Surorile Gabor, Alina, Monica și Ramona, au vizitat împreună Maramureșul. Originare din Bacău, surorile Gabor locuiesc pe continente diferite. Alina a rămas în orașul natal, în timp ce Monica locuiește de mai bine de 10 ani în Statele Unite ale Americii, iar Ramona de tot atâta timp în Dubai.

Între anii 2006 și 2011, Monica a fost căsătorită cu afaceristul Irinel Columbeanu (65 de ani) alături de care are o fiică, Irina Columbeanu (15 ani), care locuiește cu ea și cu actualul ei soț, Mr. Pink, în SUA. Bărbatul are și el un fiu din fosta căsnicie.

Irinel Columbeanu, despre venirea Monicăi Gabor în România: „Am aflat din presă”

Irinel Columbeanu a aflat de venirea Monicăi în România din presă, lucru care pare să-l fi deranjat.

„Am aflat de vizita Monicăi în România din presă. Nu știam de revenirea în țară, nu mi-a spus nimic. Nu știu dacă e și Irina cu ea. Nici cu Irina nu am vorbit”, a declarat afaceristul, pentru WOWbiz.

Întrebat dacă nu-și dorește să o contacteze pentru a se întâlni, Irinel a completat: „Nu comentez acest subiect”.

Irinel a explicat în aprilie 2022 de ce nu-și vizitează fiica în America. Întrebat dacă o să-i facă o vizită Irinei în perioada următoare, Irinel a declarat la Antena Stars: „O să vină și această variantă, probabil. Dar eu nu mă duc nicăieri neinvitat, iar ea nu cred că are calitatea de a face invitații acolo”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Era Monica Gabor minoră când ea și Irinel Columbeanu s-au cunoscut? Câți ani are, de fapt, modelul

Citește și: Cum a aflat Irinel Columbeanu că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. „Nu m-a anunțat”

Citește și: Irina Columbeanu, elevă model în Malibu

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Monica și Mr. Pink au fost despărțiți o vreme anul trecut. În iulie 2021, Monica a șters din mediul online toate fotografiile cu ea și cu bărbatul, fără a confirma însă despărțirea. La vremea aceea, surse apropiate perechii dezvăluiau că posesivitatea afaceristului ar fi dus la separare.

Irinel Columbeanu a scris o trilogie autobiografică. Primul volum, „Istoriile unui vehement. Ipocrația”, s-a lansat în decembrie 2021. Al doilea, „Istoriile unui vehement 2. Apofenia?”, s-a lansat în februarie 2022. Al treilea, „Istoriile unui vehement 3. Chintesența”, s-a lansat în iunie 2022.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter