De ce nu-și vizitează Irinel Columbeanu fiica în America. Irina locuiește cu mama ei în Los Angeles

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 aprilie 2022, 15:39

Irina Columbeanu (15 ani) este fiica lui Irinel Columbeanu (64 de ani) și a Monicăi Gabor (35 de ani). Adolescenta locuiește în Statele Unite ale Americii cu mama ei, iubitul acesteia, Mr. Pink, și cu fiul bărbatului.

De ce nu-și vizitează Irinel Columbeanu fiica în America. Irina locuiește cu mama ei în Los Angeles

Irinel și Monica au fost căsătoriți din 2006 până în 2011. Între anii 2011 și 2012, Irinel și Monica au luptat în instanță pentru custodia fiicei lor. La acea vreme, omul de afaceri a câștigat custodia Irinei. Între timp însă, lucrurile s-au schimbat, Irina locuind în prezent cu mama ei.

Recent, Irinel a explicat de ce nu-și vizitează fiica în America. Întrebat dacă o să-i facă o vizită Irinei în perioada următoare, Irinel a declarat la Antena Stars:

„O să vină și această variantă, probabil. Dar eu nu mă duc nicăieri neinvitat, iar ea nu cred că are calitatea de a face invitații acolo”.

Irinel și Mr. Pink s-au întâlnit de două ori până acum. De curând, fostul milionar a vorbit în detaliu despre una dintre aceste întâlniri.

„În vara lui 2016 m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun de-al lui, care, aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară, că are și el o iubită acolo”, a povestit Irinel Columbeanu, pentru Playtech.

„Aceasta era chiar Flore (n.red.: Salalidis, tânără care a devenit cunoscută drept „blonda lui Iri”). Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Monica Gabor, fotografie rară alături de Mr. Pink. Cum a fost surprinsă perechea

Ce carieră vrea să urmeze fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

„În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo”, a completat.

„Doar de două ori m-am întâlnit cu Mr. Pink, nu și după ce Irina s-a mutat acolo. De atunci, am mai vorbit doar la telefon. Am văzut unde stă doar vorbind cu Irina pe imagini. Eu nu mă duc nicăieri neinvitat”, a încheiat.

Monica și Mr. Pink au fost despărțiți o vreme anul trecut. În iulie 2021, Monica a șters din mediul online toate fotografiile cu ea și cu bărbatul, fără a confirma însă despărțirea. La vremea aceea, surse apropiate perechii dezvăluiau că posesivitatea afaceristului ar fi dus la separare.

„Nu știu să fac premoniții, dar părerea mea este că, de la un moment dat încolo, un bărbat trebuie puțin impus. Un bărbat deștept nu răspunde decât într-un mod deștept unei astfel de situații. După părerea mea, femeile frumoase trebuie ținute bine, răsfățate. Monica este o femeie temperamentală și Pink este un tip deștept”, declara Irinel Columbeanu la vremea aceea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter