Irinel Columbeanu, despre divorțul de Monica Gabor: „Am suferit”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 11:58

Irinel Columbeanu (65 de ani) și Monica Gabor (35 de ani) au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011. Împreună au o fiică, Irina Columbeanu (15 ani), care locuiește în prezent în SUA cu Monica și cu actualul ei soț, Mr. Pink, precum și cu fiul bărbatului.

Irinel Columbeanu, despre divorțul de Monica Gabor: „Am suferit”

Când s-au căsătorit, Monica avea doar 19 ani, iar afaceristul 49. Anul următor, în 2007, Monica și Irinel au devenit părinții unei fiice, Irina. Recent, afaceristul a mărturisit că a suferit după divorțul de model.

„Da, am suferit cel mai mult nu pentru mine și nici măcar pentru Irina, ci pentru dezamăgirea pe care am avut-o constatând cât de crudă este altă lume pe care, din păcate, am fost ghinionist să o cunosc”, a declarat Irinel Columbeanu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cum a aflat Irinel Columbeanu că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit? „Nu m-a anunțat”

„Nu m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București. A trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca având numele lui de familie”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce a scris Irinel Columbeanu pe volumele cărții lui, pe care le-a oferit cadou Monicăi Gabor și fiicei lor, Irina

Era Monica Gabor minoră când ea și Irinel Columbeanu s-au cunoscut? Câți ani are, de fapt, modelul

Cum au reacționat fiica și fosta soție a lui Irinel Columbeanu când au aflat că fostul milionar a suferit un accident vascular cerebral

De ce nu-și vizitează Irinel Columbeanu fiica în America?

Irinel a explicat în aprilie 2022 de ce nu-și vizitează fiica în America. Întrebat dacă o să-i facă o vizită Irinei în perioada următoare, Irinel a declarat la Antena Stars:

„O să vină și această variantă, probabil. Dar eu nu mă duc nicăieri neinvitat, iar ea nu cred că are calitatea de a face invitații acolo”.

Monica și Mr. Pink au fost despărțiți o vreme anul trecut. În iulie 2021, Monica a șters din mediul online toate fotografiile cu ea și cu bărbatul, fără a confirma însă despărțirea. La vremea aceea, surse apropiate perechii dezvăluiau că posesivitatea afaceristului ar fi dus la separare.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter