Era Monica Gabor minoră când ea și Irinel Columbeanu s-au cunoscut? Câți ani are, de fapt, modelul

Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 16:47

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011. Împreună au o fiică, Irina Columbeanu (15 ani), care locuiește în prezent în SUA cu Monica și cu iubitul ei, Mr. Pink, precum și cu fiul bărbatului.

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral pe 18 februarie 2022, ulterior fiind operat.

„Mă simt un pic obosit, nu m-am odihnit destul azi-noapte. Dar mă simt bine. Sunt tare curios să iau la cunoștință comentariile celor care vor citi această carte. Acesta este sentimentul dominant, curiozitatea, anticiparea părerii cititorilor. Asta mă interesează cel mai mult”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru WOWbiz.

Era Monica Gabor minoră când ea și Irinel Columbeanu și-au început relația? Câți ani are, de fapt, modelul

Fostul milionar a scris o trilogie biografică. Primul volum, „Istoriile unui vehement. Ipocrația”, s-a lansat în decembrie 2021, în timp ce al doilea, „Istoriile unui vehement 2. Apofenia?”, s-a lansat în februarie 2022. Al treilea volum ar urma să se lanseze în primăvara sau în vara anului acesta.

Cea de-a doua carte redă întreaga relație dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, dezvăluind în ce an este, de fapt, modelul născut. Dacă ceea ce spune Irinel este adevărat, pe 8 ianuarie 2022, Monica a împlinit 35 de ani, nu 34.

„Ili fu imediat nevoit să dea piept cu efectele declanșării unei noi campanii din presa scrisă împotriva sa, prima de când avusese loc marea împăcare pe spațiile de birouri din blocul din Piața Victoriei de acum patru ani, la sfârșitul anului 2001. Articolul începea cu o recapitulare a diverselor ipostaze în care fusese el surprins alături de Monica pe parcursul ultimei veri, pe care Ili le-ar fi etichetat ca fiind romantice.

Articolul le prezenta drept scandaloase din cauza faptului că ea «era elevă» (Adevărat!), «și, pe deasupra, și minoră» (Fals! Ea se născuse pe 8 ianuarie 1987, nu 1988, așa cum se scria. Fake news cu nonșalanță! Deci împlinise 18 ani cu mult înainte ca Ili să o cunoască)”, se arată în al doilea volum al trilogiei, potrivit WOWbiz.

Cum s-au cunoscut Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Tot în al doilea volum, Irinel descrie momentul primei întâlniri cu Monica, în seara zilei de 13 iulie 2005. Monica se oprise la București în drum spre mare, unde trebuia să ajungă alături de alte modele de la agenția Transilvania Fashion, pentru a face fotografii care să-i servească drept recomandare în proiectele viitoare.

Studioul foto se afla în același bloc din Piața Victoriei unde Irinel își avea birourile. Modelul a fost așteptat în stația microbuzului cu care venise din Bacău de soția lui Matei Miko, patronul agenției de modele Transilvania Fashion.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica, o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri, și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, mai povestește Irinel Columbeanu în carte, potrivit Impact.

Foto: Libertatea.ro; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter