De ce au divorțat, de fapt, Irinel Columbeanu și Monica Gabor: „Orgoliul face multe rele” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 14:53

Irinel Columbeanu a vorbit despre divorțul de Monica Gabor, la 12 ani de când s-au separat.

Invitat în emisiunea „După faptă și răsplată” a Cristinei Șișcanu, fostul om de afaceri a dezvăluit de ce Monica Gabor i-a cerut divorțul după doar cinci ani de mariaj.

De ce au divorțat, de fapt, Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Irinel Columbeanu a spus tot adevărul despre motivul divorțului de Monica Gabor, dar și despre acuzațiile de infidelitate din timpul căsătoriei cu fosta lui soție.

Fostul milionar de la Izvorani a precizat că nu infidelitatea a fost vinovată de divorțul lor, ci orgoliul.

„O baie zic că e nevinovată, nu m-a crezut ea pe mine. Orgoliul face multe rele pe lumea asta. Eu am aflat din presă de depunerea actelor de divorț”, a povestit Irinel Columbeanu care a fost surprins cu două femei în jacuzzi.

Columbeanu a mărturisit că Monica Gabor este iubirea vieții lui, iar sfârșitul căscniei sale a venit rapid din cauza atenției presei.

„Și eu am fost atunci păcălit. Aș fi vrut să nu se afle”

Citește și: Irinel Columbeanu, despre divorțul de Monica Gabor: „Am suferit”

Citește și: Ce carieră își dorește să urmeze fiica lui Irinel Columbeanu: „Ea a spus, singură”

„Din cauza acestei atenții a presei, am crezut că am târât-o prin gura multor oameni care și-au exprimat mai mult sau mai puțin tacit punctul de vedere și ea nu a vrut să mă asculte să nu se autoîmbăieze cu aceste comentarii”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Referitor la imaginea cu femeile din jacuzzi, Irinel Columbeanu susține că i s-a înscenat totul.

„Și eu am fost atunci păcălit. Aș fi vrut să nu se afle, dar nu prea avea cum pentru că era o capcană toată povestea aceasta”, a spus Columbeanu.

Ce mesaj i-a lăsat Monica lui Irinel Columbenau când a decis să divorțeze

În momentul în care a decis să divorțeze de Irinel Columbeanu, Monica Gabor i-a transmis un mesaj. În unul din volumele audio pe care le-a lansat, omul de afaceri a dezvăluit ce i-a scris fosta sa soție.

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare”, i-a transmis Monica celui care atunci îi era soț.

Citește și: Irinel Columbeanu, aniversare de 65 de ani fără fiica lui, Irina

Citește și: Imagini rare cu Irina Columbeanu în SUA! Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, schimbată total la aproape 15 ani

„Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, și-a încheiat ea mesajul.

Cei doi au rămas în relații bune, iar fiica lor, Irina, a rămas câțiva ani în grija tatălui ei. Acum, adolescenta locuiește în Statele Unite cu mama sa.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Monica Gabor

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter