Cine i-a fost alături lui Irinel Columbeanu după accidentul vascular cerebral

De Unica.ro, pe

Irinel Columbeanu (64 de ani) a suferit un accident vascular cerebral pe 18 februarie 2022. Zece zile mai târziu, bărbatul a fost operat. Potrivit Spynews, Irinel a fost sprijinit moral de fiica lui, Irina Columbeanu (15 ani), și de fosta soție, Monica Gabor (35 de ani).

Cine i-a fost alături lui Irinel Columbeanu după accidentul vascular cerebral

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011. Fiica lor, Irina, locuiește în prezent în SUA cu Monica și cu iubitul ei, Mr. Pink, precum și cu fiul bărbatului.

„Mă simt bine. [Operația] a decurs fără probleme, destul de ușor. Am plecat acasă. Am simțit ceva ciudat în legătură cu orientarea în spațiu. Îmi era destul de greu să conduc mașina. Am primit ajutor din partea unui prieten”, a declarat Irinel Columbeanu, la Antena Stars.

„[Irina] era curioasă dacă am emoții, mă rog. Un pic am avut, pentru că atunci când contempli cum are loc, printr-un vas de sânge al unui picior, nu sună foarte… Obiceiurile alimentare au fost vinovate. În special grăsimile. Vă dați seama că nu mă mai ating de ele”, a mai declarat Irinel Columbeanu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

De ce a lipsit Monica Gabor de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Am invitat-o”

De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

De cât timp nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica?

Fostul milionar a scris o trilogie biografică. Primul volum, „Istoriile unui vehement. Ipocrația”, s-a lansat în decembrie 2021, în timp ce al doilea, „Istoriile unui vehement 2. Apofenia?”, s-a lansat în februarie 2022. Al treilea volum ar urma să se lanseze în primăvara sau în vara anului acesta.

„Mă simt un pic obosit, nu m-am odihnit destul azi-noapte. Dar mă simt bine. Sunt tare curios să iau la cunoștință comentariile celor care vor citi această carte. Acesta este sentimentul dominant, curiozitatea, anticiparea părerii cititorilor. Asta mă interesează cel mai mult”, mai spunea Irinel Columbeanu pe 2 martie, pentru WOWbiz.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter