Incredibil: Top 4 vedete la un pas de moarte din cauza dietelor

De Diana Zagrean, pe

Roxana Ionescu, Nicoleta Luciu, Giulia Nahmany şi Bianca Drăguşanu au recunoscut că au ţinut diete extreme, care le-au pus vieţile în pericol. Află cât de riscante au fost aceste diete şi cum au slăbit vedetele rapid şi periculos.

Roxana Ionescu

Vedeta a declarat recent că a apelat la mai mutle metode de slăbit, fără să ceară ajutorul specialiştilor, fapt care a îmbolnăvit-o.
Roxana Ionescu, cunoscută şi ca „Mama Natură” a vorbit despre cum a încercat să slăbească prin înfometare, pastile de slăbit, ceaiuri, prafuri, ceea ce i-a făcut mult rău.
Vedeta era slabă, dar se simţea şi foarte slăbită şi chiar nu s-a mai putut ridica din pat într-o zi.
Citeşte şi Drama Roxanei Ionescu! Obsesia pentru slăbit era să-i fie fatală

Bianca Drăguşanu

Deşi continuă să nege că are probleme ca anorexia sau bulimia, Bianca Drăguşanu este foarte slabă pentru înălţimea ei. Talia de viespe şi picioarele foarte subţiri sunt rezultatul unei înfometări crunte.
Întrebată despre dieta ei, Bianca a spus că mănâncă zilnic fructe şi legume, precum şi fructe de mare sau peşte şi că se fereşte de prăjeli şi dulciuri. Atunci când se îngraşă 2-3 kilograme, vedeta a recunoascut că nu mai mănâncă nimic, în ciuda recomandărilor şi avertizărilor din partea medicilor.
Ea a mărturisit că dietele şi stresul i-au făcut probleme şi că a ajuns chiar la spital, pe perfuzii, după ce a leşinat de deshidratare sau înfometare.
Citeşte şi FOTO: Grase şi frumoase – Fotomodele XXL
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter