Snoop Dogg, acuzat de agresiune sexuală

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 februarie 2022, 15:14

Rapperul Snoop Dogg a fost acuzat de agresiune sexuală. Procesul civil a fost intentat miercuri, 9 februarie, la un tribunal federal din Los Angeles.

Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a menționat în plângere că incidentul s-a petrecut în 2013, în studioul lui Snoop Dogg, pe vremea când aceasta era dansatoare și lucra cu artistul. Aceasta susține că rapperul ar fi intrat peste ea în baie și ar fi forțat-o să facă sex oral, potrivit news.ro.

A abandonat-o acolo „umilită, îngrozită şi panicată, se arată în plângere.

Femeia cere daune morale, dar acestea nu au fost precizate.

Citește și: Cu ce meniu l-a așteptat Vladimir Putin pe Emmanuel Macron la Kremlin

Loredana Groza, fotografie topless pe Instagram

Cât costă sandalele pe care Delia le-a purtat de ziua ei

Mama suspectată că și-a maltrat bebelușul în Danemarca, vizitată în închisoare de fratele ei: „Nimeni nu o înțelege, ea nu stăpânește bine nici engleza, daneza nici atât”

Procesul îl vizează și pe Bishop Don „Magic” Juan, pe numele adevărat Donald Campbell, un prieten al artistului. Aceeași femeie, care ar fi actriță, model și dansatoare, a afirmat că bărbatul, care a devenit „consilierul spiritual” al lui Snoop Dogg, ar fi agresat-o și el sexual cu o seară înainte.

Reclamanta s-a gândit la siguranța locului de muncă în cazul în care îl nemulțumea pe inculpatul Snoop Dogg. S-a simțit presată de acesta din cauza dominației sale și a puterii sale asupra ei, inclusiv a capacității de a o angaja și concedia și de a se asigura că nu va mai fi angajată niciodată în industria lui, se mai arată în plângere, potrivit știrileprotv.ro.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter