Smiley şi Sore susţin contrariul: „Nu suntem împreună”

De Sandra S., pe

Presa română vuieşte că Smiley şi Sore Mihalache au o relaţie de cuplu, însă cei doi artişti susţin contrariul. Blonda chiar le-a scris fanilor săi de pe Facebook că între ei nu este decât o bună colaborare muzicală şi vor fi văzuţi în continuare împreună, dar nu se întâmplă mai multe între ei.
Am primit foarte multe comentarii şi am văzut pe Internet câtă vâlvă a făcut ştirea cum că eu şi Smiley suntem un cuplu. Tocmai din acest motiv am vrut să lămuresc că între mine şi Smiley nu este nicio poveste de iubire, ci doar o prietenie şi o bună colaborare profesională. Am fost şi vom fi văzuţi împreună în continuare pentru că asta implică job-ul nostru„, a spus blonda, menţionând şi că este cât se poate de singură în acest moment.
Chiar şi aşa, este greu de crezut că între doi oameni, ambii „cât se poate de singuri”, care petrec atât de mult timp împreună să nu se înfiripe ceva mai devreme sau mai târziu. Poate nu este chiar acum momentul, dar o atracţie sigur există, pentru că între Smiley şi Sore este o chimie evidentă. Sau dacă nu va fi, cu siguranţă a fost, însă probabil nu s-a transformat în ceva de menţionat publicului. Ori aşteaptă o lansare de album sau alt eveniment important pentru carierele lor ca să anunţe în mod oficial relaţia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter