Gina Pistol și Smiley, surpriză uriașă pentru fani: „Am făcut-o și pe asta” / Video

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 11:33

Smiley și Gina Pistol și-au surprins fanii cu un videoclip care îi prezintă pe scenă, în timp ce cântă live piesa Ne Vedem Noi.

Gina Pistol a renunțat la televiziune, dar continuă să fie în atenția fanilor. În timp ce o crește și educă pe micuța Josephine așa cum își dorește, se ocupă de campaniile pentru rețelele de socializare, din care câștigă bani bani frumoși, și pregătește noi proiecte. Zilele trecute, partenera lui Smiley mărturisea, pentru cancan.ro, că nu este „genul de femeie casnică. Îmi place să muncesc, să fac ceva. Nu vreau să iau nicio decizie. Doar că mă bucur de pauză în ghilimele”.

Gina Pistol și Smiley, live pe scenă

Conform informațiilor UNICA.ro, Gina Pistol știe să își vândă imaginea și, pentru fiecare reclamă făcută pe Instagram, primește de la 1 000 de euro în sus. Fosta vedetă de la Antena 1 are și talent muzical pe care Smiley îl valorifică pe YouTube, unde a publicat un videoclip în care cântă împreună, live, pe scena de la Sala Polivalentă, în timpul concertului susținut, anul trecut, de artist. Clipul prelucrat a fost publicat abia astăzi pe contul oficial al lui Smiley, iar Gina Pistol a avut o reacție pe măsură.

„Aia e, am făcut-o și pe asta, Smiley”, a scris Gina Pistol pe o rețea de socilizare, unde a distribuit videoclipul.

Citește și: Smiley își mută părinții lângă el și Gina Pistol: „Casa a fost investiția lor. Sunt topiți după Josephine” / Exclusiv

Citește și: Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, pe urmele celebrului ei tată. Josephine, surprinsă în ipostaze inedite de artist / Video

Citește și: Cum arată fiica lui Smiley. Prima imagine cu chipul lui Josephine, făcută publică de Gina Pistol

Citește și: Gina Pistol, program infernal pe platourile de filmare: „De la 8 dimineața și câteodată până la 2 noaptea” / Video

Gina Pistol a renunțat la contractul cu Antena 1 , după 7 ani de colaborare

La finalul lunii februarie, Gina Pistol a anunțat încheierea colaborării cu Antena 1, pentru a se dedica vieții de familie.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu mai plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mama și am început o nouă viață.

„Îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele”

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea că prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi.

Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea @chefilacutite și cu o echipă de oameni minunați de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. (…) Simpaticilor, aventura mea continuă! Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la tv. Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cât pot! Va pup, Gina.” este mesajul prin care Gina Pistol și-a anunțat încheierea contractului cu Antena 1.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter