Smiley și Șatra B.E.N.Z. au filmat cu telefonul videoclipul piesei „Bani mulți (Fii tot ce poți)”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 13:29

Smiley și Șatra B.E.N.Z. au răspuns pozitiv dorinței fanilor lor și își continuă colaborarea cu filmarea și lansarea videoclipului piesei reintitulate „Bani mulți („Fii tot ce poți”)” după reacțiile bune obținute pe platformele de streaming.

Smiley și Șatra B.E.N.Z. au filmat cu telefonul videoclipul piesei „Bani mulți (Fii tot ce poți)”

Reacțiile oamenilor i-au pus la treabă pe cei 5 artiști, care au hotărât să facă pe loc cel mai rapid, natural și neprelucrat clip din carierele lor, folosindu-se doar de telefonul mobil și de creativitate.  

„Să vezi, ca să crezi! Am primit foarte multe comentarii și reacții după lansarea piesei cu Șatra B.E.N.Z., cele mai multe ne cereau să mergem mai departe cu ea, să nu ne oprim la audio, că oamenii vor să ne vadă, de parcă n-ar crede că noi am făcut o piesă împreună până nu ne și văd cu ochii lor”, , a povestit Smiley

„Mi s-a părut tare. Am vorbit cu băieții să facem repede un clip simplu și nebun, așa cum e și piesa noastră. Așa că am decis să facem, așa cum fac toți copiii din ziua de azi, un clip simplu, filmat doar cu telefonul, ca să fie dinamic, firesc și să ne arate așa cum suntem”, a mai spus Smiley despre ideea clipului filmat integral cu telefonul, în regia lui Ramon Laurențiu Militaru.

Smiley și Șatra B.E.N.Z. au filmat cu telefonul videoclipul piesei „Bani mulți (Fii tot ce poți)”

Super Ed, Keed, Lu-K Beats, Nosfe, cei patru artiști din trupa Șatra B.E.N.Z., aleg să meargă mai departe în relația cu Smiley și să caute intersecțiile creative din stilurile lor muzicale.

„Pentru Șatra B.E.N.Z. colaborarea cu Smiley a reprezentat oportunitatea de a compune și interpreta muzică alături de un artist pe care îl admiră și respectă. A reprezentat, de asemenea, o bună ocazie de a experimenta o zonă muzicală diferită semnificativ de a noastră. Cel mai mult din acest proiect ne place rezultatul final, adică piesa. Ne dorim ca atunci când ascultă melodia, oamenii să se simtă inspirați și cu dorința de a deveni cea mai bună versiune a lor”, au mărturisit artiștii.

Videoclip Smiley feat Șatra B.E.N.Z – Bani mulți („Fii tot ce poți”)

„Fii tot ce poți” este parte din coloana sonoră a filmului „Legații”, regizat de Iura Luncașu, în care Smiley și Șatra B.E.N.Z. apar și în distribuție, și care va avea premiera pe data de 20 aprilie, pe Netflix.

Co-producție HaHaHa Production, Cat Music și Roton, piesa „Bani mulți („Fii tot ce poți”)” are muzica semnată de Roland Kiss, Lucian Nagy, Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor, Nosfe, Keed, Super ED, PRNY.

Versurile au fost scrise de Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Darius Vlad Cretan (Nosfe), Bogdan David Ionita (Keed), Catalin Guta (Super ED), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor, iar producția muzicală a fost realizată de Roland Kiss și Lucian Nagy.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter