Ce spune Smiley despre relaţia cu o concurentă de la „Vocea României”

De Adina Radu, pe

În ultimele zile s-a speculat că Smiley ar avea o relaţie mai mult decât profesională cu o concurentă de la Vocea României, Loredana Ciubotaru. Iată ce spune artistul despre asta.
„Oi visa eu la cai verzi pe pereţi, dar voi mă cam întreceţi… Legătura mea cu toţi concurenţii este strict profesională. Dacă în viaţa mea ar exista o relaţie nu aş avea niciun motiv să nu o recunosc. Pentru moment însă nu e cazul!”, le-a transmis Smiley jurnaliştilor de monden.
Aceştia au scris despre o vizită făcută de Loredana lui Smiley. Aceasta a fost văzută intrând în locuinţa artistului, unde se pare că ar fi stat până a doua zi.
Juratul de la „Vocea României” spune că întâlnirea a fost strict profesională.
„Întalnirea mea cu Loredana face parte dintr-un şir de întâlniri pe care le-am avut cu toţi concurenţii mei de la Vocea României, pentru a pregăti show-urile LIVE… cu unii m-am văzut acasă la mine, cu alţii la studio şi cu alţii la ei acasă – în funcţie de timp şi disponibilitate. Atâta tot!”
Smiley este singur de câteva luni, de când s-a despărţit de Laura Cosoi, cu care a avut o relaţie de lungă durată. Între timp, Laura a cunoscut un alt bărbat cu care are acum o nouă relaţie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter