Smiley a publicat o imagine de doliu și a plecat la Muntele Athos

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 26 iunie 2018, 11:36
Smiley a publicat o imagine de doliu pe conturile de socializare și apoi a plecat la Muntele Athos pentru a se ruga. Fanii săi au intrat imediat în panică, iar artistul a dorit să clarifice situația și a vorbit la Pro Tv despre gafa făcută.

Smiley și-a anunțat fanii că va lipsi din mediul virtual o perioadă, atât cât va fi în vacanță, dar imaginea neagră, care de obicei se folosește pentru doliu, a speriat fanii care nu au înțeles despre ce este vorba: “Eu nu am știut că dacă pui o poză neagră pe Instagram înseamnă că sunt în doliu sau că s-a întâmplat ceva. Eu am pus pur și simplu pentru că sunt “off”. ‘Adică, gata, mă, am plecat. Nu am telefon.’  S-a impacientat lumea, m-au sunat oamenii.  Este un loc special, pe care orice bărbat ar trebui să-l viziteze. Merg când simt nevoia să mă liniștesc și să stau de vorbă cu Dumnezeu.  Ai cu cine să te sfătuiești.  Sunt niște părinți acolo care au o viață duhovnicească reală.“ – a declarat Smiley

Artistul a mers de patru ori până acum la Muntele Athos, dar și în pelegrinaj pe la mânăstirile din țara noastră, semn că are o legătură puternică cu Dumnezeu.

Citește și – Cum arată Kassandra la 45 de ani. Coraima Torres a pozat în costum de baie

Citește și – De 20 de ani a părăsit telenovelele. Cum arată și ce face azi Ana Colchero, actrița din “Inimă Sălbatică” și “Alondra”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter