Smiley, probleme de sănătate: „Repaos vocal total”. Ce diagnostic a primit artistul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 noiembrie 2022, 17:45

Smiley și-a îngrijorat fanii cu un anunț făcut pe rețelele de socializare. Artistul a dezvălut că se confruntă cu probleme de sănătate și este nevoit să intre în pauză vocală.

Smiley, în vârstă de 39 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate și a fost nevoit să-și anuleze concertele din perioada următoare. Pe rețelele de socializare, cântărețul le-a dezvăluit fanilor ce diagnostic a primit de la medici.

Laringită acută. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Făra concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: „Ne vedem noi!” doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi! a transmis artistul pe pagina lui de Facebook.

Fanii i-au transmis în număr mare mesaje de încurajare și urări de bine. „Multă sănătate și liniște!”, „Multă sănătate vă dorim ! Sacrificiu, Sacrificiu… dar trebuie să aveți mare grijă!”, „Sănătate multă, partea plină a paharului este că poți petrece mai mult timp alături de Gina și Josephine”, au fost câteva dintre mesajele primite de artist.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru lunile noiembrie, decembrie și ianuarie. Zodiile care încep anul 2023 cu dreptul

Cătălin Botezatu, mărturisiri în lacrimi despre experiența închisorii: „Am stat într-o cameră cu apă pe jos, aproape dezbrăcat, în lanțuri!”

Horoscop săptămânal 7 – 13 noiembrie 2022. Zodiile Berbec și Pești pot avea probleme financiare

Bubu Cernea, dezvăluiri emoționante despre relația cu soția lui, Elena: „Nu mă văd făcând nimic fără să o am pe ea alături”

Smiley ar fi trebuit să cânte la Zilelor Orașului Orhei, în Republica Moldova

Smiley ar fi trebuit să concerteze marți, 8 noiembrie, la Zilelor Orașului Orhei, în Republica Moldova. Evenimentul ar fi organizat de membrii formațiunii pro-ruse ȘOR. Întregul raion Orhei este un fief al formațiunii politice rusofone, iar primarul său este Dinu Țurcanu, membru al aceluiași partid.

Partidului ȘOR este o formațiune fondată și condusă de Ilan Șor, om de afaceri condamnat la Chișinău, care a fost sancționat recent de SUA sub acuzația că acționează în interesul Moscovei, potrivit Libertatea.

Smiley a mărturisit că nu i-a cunoscut pe organizatorii evenimentului pentru că de aceste lucruri se ocupă echipa lui.

„Eu cânt pentru publicul meu, nu pentru partide”

În ceea ce privește organizatorii concertelor mele, în general, nu pot să vă furnizez informații, pentru că echipa de booking se ocupă de aceste contracte. După cum știți, eu sunt un muzician fără afiliere politică. Eu cânt pentru publicul meu, nu pentru partide, a declart Smiley pentru sursa citată.

Unii dintre fanii de pe rețelele de socializare sunt de părere că problemele de sănătate ale artistului ar fi de fapt un motiv pentru ca acesta să nu participe la evenimentul din Republica Moldova.

„Bine că în așa fel refuzați frumos concertul de la Orhei, R.Moldova… Chiar mă bucur… Bravo… Multă sănătate…”, „Dacă ai o laringită adevărată îmi pare rău și îți urez recuperare rapidă, dar dacă ai o „laringita” legata de concertul de la Orhei, Rep Moldova, nu pot decât să mă bucur, a picat bine! Sănătate în amble variante!”, „E trist, dar mai trist era dacă cântai la Orhei. Sănătate!”, au mai scris urmăritorii lui Smiley în mediul online.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter