Smiley, dezvăluire surprinzătoare pe rețelele de socializare: „E cea mai frumoasă zi”

De Unica.ro, pe

Întrebat de cineva cum îi este ziua, Smiley a oferit un răspuns amplu și surprinzător pe rețelele de socializare. Artistul a vorbit deschis despre perspectiva lui asupra fericirii.

Smiley le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare că nu așteaptă niciodată ceva deosebit ca să aibă o zi frumoasă, ci primește cu optimism tot ce i se întâmplă, chiar dacă uneori nu sunt tocmai lucruri plăcute. Totul a pornit de la întrebarea unui apropiat, a mărturisit artistul.

Citește și: Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, acuzată că s-ar fi născut bărbat

Cine este actrița pentru care actorul Vlad Zamfirescu ar fi divorțat de soția lui, Mihaela

Cât costă operația de cantopexie pe care Bianca Drăgușanu și-a făcut-o

Anca Serea a izbucnit în lacrimi la un salon de înfrumusețare. Cristina Ich a povestit toată întâmplarea

Smiley, dezvăluire surprinzătoare pe rețelele de socializare: „E cea mai frumoasă zi”

Pe la prânz m-a întrebat cineva: cum e ziua ta?
– E cea mai frumoasă zi!

Nu mi s-a întâmplat nimic deosebit, ba chiar m-a durut capul o vreme și nici n-am primit cele mai bune vești. Cu toate astea ziua mea a fost una dintre cele mai frumoase de până acum. Cu puțin mai bună decât restul celor mai frumoase zile din viața mea. Nu știu cu ce… poate cu faptul că și azi am căutat să am cea mai frumoasa zi.

Eu cred că așteptăm prea mult cele mai frumoase zile uitând că e mai ușor să căutăm să le facem. Așteptăm ziua aia spectaculoasă ca la sfarșitul ei să exclamăm: a fost cea mai frumoasă zi din viața mea! La sfârșitul vieții ne dăm seama că au fost doar câteva…

Eu nu vreau să mă mulțumesc cu câteva, eu vreau să am măcar 10.000 de cele mai frumoase zile în viața mea, iar pentru asta încerc să cred, cât mai des, în fiecare dimineață, că urmează cea mai frumoasa zi din viața mea…
Iar dacă mai calc si in c**** de câine, atunci stiu sigur că asta o să mă ambiționeze ca să-mi iasă…, a scris artistul. Acesta a publicat și o imagine „din altă cea mai frumoasă zi” din viata lui.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter