Cum arată casa lui Smiley, decorată de designeri | Foto

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 09 martie 2023, 17:27

Smiley este unul dintre cei mai în vogă artişti, iar acest lucru s-a reflectat şi în veniturile sale care s-au rotunjit considerabil. Aşa se face că artistul şi-a permis să-şi construiască şi să-şi decoreze o casă aşa cum a visat-o.

În 2011, Smiley şi-a ridicat o vilă impunătoare, lângă Bucureşti, care are 130 mp şi nu mai puţin de cinci camere: un living şi patru dormitoare, la care se adaugă şi o mansardă locuibilă. Şi pentru ca interiorul să fie unul confortabil, dar şi pentru a respecta tendinţele în decor interior, Smiley a apelat la tinerii arhitecţi de la GraphGeeks, după cum se observă din imaginile publicate pe site-ul thevandallist.com.

Designerii au reuşit să creeze un interior cald, potrivit unui bărbat tânăr, iar elementele decorative amintesc de pasiunea lui Smiley pentru muzică, noul şi vechiul amestecându-se într-un tot unitar.

Accentul a fost pus pe geamurile mari care să confere o luminozitate naturală permanentă a locuinţei.

Paleta cromatică se înscrie şi ea în tonul casei, designerii mizând cu succes pe alb şi albastru, „spart” însă de accente de culoare, ce reliefează atmosfera liniştită a locuinţei.

Smiley poate spune că şi-a construit căminul visurile sale, pe care, cu trecerea anilor, l-a mai redecorat! Gina Pistol s-a mutat cu el, la scurt timp după ce și-au asumat relația, și a lăsat o amprentă personală locului, iar venirea pe lume a fiicei lor a schimbat dinamica în cuplu, dar și destul de mult interiorul casei care a fost adaptat nevoilor ei.(Sursa foto: thevandallist.com, facebook)

Cum arată casa lui Smiley, decorată de designeri | Foto
Gardul casei lui Smiley
Cum arată casa lui Smiley, decorată de designeri | Foto
Smiley și Gina Pistol
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter