Smiley a dezvăluit ce piesă ar interpreta dacă ar participa la Vocea României

De Oana Savin, pe
Smiley este antrenor la „Vocea României” încă de la începutul acestei emisiuni, pe care a și câștigat-o de două ori. Acum, artistul a dezvăluit ce piesă ar interpreta dacă ar participa la blind-uri.

Cum din această toamnă Vocea României revine pe micile ecrane, iar competiția deja a început pentru concurenți, Smiley a dat câteva detalii despre emisiune, dar și despre ceea ce așteaptă el în acest sezon.

Într-un story pe Instagram, artistul răspunde la câteva întrebări mai dificile.

Întrebat care este trupa sa preferată, Smiley a răspuns fără rețineri ”The Beatles”. De asemenea, el a mărturisit că ar asculta pe repeat piesa „Imagine” a lui John Lennon.

Cântărețul a spus că „Vocea României” înseamnă „spectacol”, ceea ce a și încercat să facă în fiecare sezon alături de concurenții săi.

Probabil întreaga lume s-a întrebat, la un moment dat, cu ce piese s-ar prezenta antrenorii la etapa de blind-uri dacă ar participa la „Vocea României” din postura de concurenți. Iar Smiley a dat răspunsul. Acesta ar încerca să întoarcă toate scaunele cu piesa „I feel good”.

Totodată, el a fost pus să aleagă ce iesă din repertoriul său îi place cel mai mult, iar câștigătoarea a fost: „Insomnii”, lansată în urmă cu trei ani.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter