Sinead O’Connor, internată în spital la câteva zile după sinuciderea fiului de 17 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:26

Cântăreața Sinead O’Connor (55 de ani) a fost internată în spital, la doar câteva zile după ce fiul ei, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. Artista a dezvăluit într-o postare emoționantă pe Twitter că joi seara a fost dusă la spital pentru că se simte foarte rău după pierderea fiului. Băiatul cântăreței s-a sinucis la sfârșitul spătămânii trecute, după ce a fugit dintr-un spital din Irlanda, unde fusese internat pentru alte tentative de suicid.

Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis azi să-și încheie lupta pe pământ, iar acum este alături de Dumnezeu. Să se odihnească în pace, iar nimeni altcineva să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Mă rog să fii liniștit – a scris Sinead în mediul online, pe 7 ianuarie 2022.

Îmi pare rău. Sunt cu Polița care mă duce la spital. Îmi pare rău că i-am supărat pe toți. Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Voi primi ajutor la spital o vreme – a scris O’Connor pe Twitter joi, 13 ianuarie.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre declinul relației cu Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi: Oana Roman, mesajul dur la adresa lui ÎPS Teodosie cu care și-a înfuriat fanii: „Cea mai joasă specie!”

Citeşte şi: Lisa Bonet și Jason Momoa s-au despărțit după o relație de 16 ani

Citeşte şi: Cum arată Lidia Buble nemachiată. Rareori se fotografiază așa

Sinead O’Connor  a scris apoi alte mesaje dureroase prin care se acuză de moartea fiului ei și în care spune că își dorește să moară.

Am decis să-mi urmez fiul. Nu are niciun sens să trăiesc fără el. Distrug orice ating. Am rămas aici pentru el. Și acum el nu mai este. Mi-am distrus familia. Copiii nu mă mai vor. Sunt o persoană nemernică. Iar voi toți credeți să sunt o persoană bună pentru că pot cânta. Nu sunt!

Vina este în totalitate a mea. Moartea lui Shane este din vina mea. Doar a mea. Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane al meu și fără ceilalți copii. Nu merit să trăiesc. Este vina mea și doar a mea!

Sunt un eșec de când m-am născut. Nu e vina părinților mei sau a copiilor mei. Dumnezeu m-a făcut așa greșit. Așa că mă întorc de unde am venit și voi găsi singura persoană care m-a iubit vreoodată pe pământ – sunt câteva dintre mesajele dramatice postate de artistă pe pagina ei de Twitter.

Artista a acuzat centrul unde își internase copilul pentru eșecul de a-l reabailita.

Shane, această dispariție nu este amuzantă. Mă sperii. Poți, te rog, să faci ceea ce este corect și să te prezinți autorităților. Dacă sunteți cu Shane, vă rog contactați autoritățile pentru siguranța lui – a fost mesajul postat de O’Connor, cu o zi înainte de decesul adolescentului.

Sinead O’Connor mai are trei copii, doi fii și o fiică – Jake Reynolds (34 de ani), Yeshua Bonadio (15 ani) și, respectiv, Roisin Waters (25 de ani).

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter