Simona Halep și-a serbat ziua la Marele Zid Chinezesc. Sportiva a împlinit 28 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 27 septembrie 2019, 15:02
Simona Halep și-a serbat ziua la Marele Zid Chinezesc. Tenismena împlinește astăzi vârsta de 28 de ani și a ales să sărbătorească alături de câtiva prieteni, dar și de iubitul său, Toni Iuruc.

Simona Halep a desfăcut o sticlă de șampanie și a ciocnit alături de prietenii săi și de iubitul său. Sportiva a publicat fotografiile pe contul său de Instagram, acolo unde a primit foarte multe urări și mesaje de apreciere.

Simona Halep a ajuns, cu multă ambiție, pasiune și muncă, printre cele mai bune jucătoare de tenis din toate timpurile. A câștigat trofee la cel mai înalt nivel și a dovedit lumii întregi că este o sportivă extraordinară.

Simona Halep va participa la China Open, competiție care are loc între 30 septembrie și 6 octombrie la Beijing. După turneul din China, Simona va pleca în Rusia, unde va participa la turneul de la Moscova (14-20 octombrie). Ultima competiție pe anul acesta va fi Turneul Campioanelor de la Shenzhen (27 octombrie – 3 noiembrie).

Simona Halep ocupă, în acest moment, locul 3 în topul jucătoarelor de tenis întocmit pe anul acesta și este ca și calificată la această competiție care încheie sezonul 2019.

Vezi imaginile cu Simona Halep pe Marele Zid Chinezesc în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter