Cât a costat operația la nas a Simonei Halep. „Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus”

De Unica.ro, pe

Din cauza unor probleme respiratorii, Simona Halep (30 de ani) a suferit recent o operație la nas. Cu această ocazie, sportiva a optat și pentru o intervenție estetică.

Cât a costat operația la nas a Simonei Halep. „Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus”

„Salut! După cum unii poate știați, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas, iar lucrurile s-au înrăutățit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir. Lucrurile se înrăutățeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată era o intervenție chirurgicală. Doctorul Daniel P. este cel care a efectuat-o și a folosit această oportunitate pentru a face și o intervenție estetică. De asemenea, vreau să mulțumesc și medicului anestezist, dr. U. Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic. Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a scris Simona Halep în mediul online.

Potrivit website-ului medicului, citat de Libertatea, o astfel de procedură costă aproximativ 6.000 de euro.

Aceasta nu este prima intervenție estetică la care sportiva apelează. În anul 2009, jucătoarea de tenis a suferit o operație de reducție mamară. „Da, mi-am micșorat sânii. Operația am făcut-o în țară. Am avut o perioadă de convalescență, însă am revenit repede pe teren”, declara Simona în august 2009.

„Greutatea sânilor mă deranja. Mă trăgeau înapoi și nu îmi permiteau să reacționez cum trebuie. Nu îmi plăceau nici în viața de zi cu zi. Aș fi făcut operația chiar dacă nu aș fi fost sportivă”, mai spunea în mai 2010. Patru ani mai târziu, explica: „Am avut probleme grave la spate. Am discutat și cu doctorii și mi-au zis: «Te operezi sau te lași de tenis!». Nu a fost o decizie ușoară, dar am fost nevoită să o iau”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Simona Halep, urare emoționantă pentru aniversarea de 60 de ani a tatălui ei

Citește și: Cât costă brățara pe care Simona Halep a purtat-o în ziua cununiei civile cu Toni Iuruc

Citește și: Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Ce avere are Simona Halep din tenis?

Până la acest moment, din tenis, Simona ar fi câștigat 40 de milioane de dolari, informează Women’s Tennis Association, care a plasat-o pe locul 3 în topul jucătoarelor de tenis cu cele mai mari câștiguri. Pe locurile 2 și 1 se află surorile Williams, Venus și, respectiv, Serena. Simona mai câștigă bani și din contracte de imagine și din afacerile sale.

Potrivit Click!, în vara anului 2021, Simona și-a deschis un magazin de haine foarte aproape de Cazinoul din Constanța. În primăvara aceluiași an, Simona a investit 1,5 milioane de euro într-un hotel de 4 stele în Mamaia. Hotelul, inaugurat pe 29 aprilie, are 20 de apartamente, fiecare cu o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Sportiva a deschis și o pensiune în Poiana Brașov, cu 24 de camere, dar și un hotel, care au costat aproximativ 2 milioane de euro. În ianuarie 2022, Halep a primit toate avizele necesare pentru construirea unui al treilea hotel de lux, la malul Mării Negre, în Năvodari.

Simona are și o colecție impresionantă de bijuterii. „Îmi plac foarte mult bijuteriile, dar, de fiecare dată când îmi cumpăr, mă rezum la modele clasice și discrete, nimic flashy (n.red.: țipător). Îmi place să asociez ceasul cu bijuterii în aceeași nuanță. Nu port niciodată aur galben, îl prefer pe cel roz și am și un ceas Hublot exact așa”, mărturisea sportiva în trecut. Doar ceasul respectiv valorează 80.000 de dolari.

Pe 8 septembrie, Simona a divorțat de soțul ei, Toni Iuruc (43 de ani). Pe 15 septembrie, sportiva și afaceristul ar fi aniversat un an de la cununia civilă, iar în noiembrie urmau să se căsătorească religios. „Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a transmis Simona.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter