Sărbătoare în familia Corinei Bud. Băiatul cântăreței, Robin, a împlinit 14 ani

De Unica.ro, pe

Este motiv de sărbătoare în familia cântăreței Corina Bud. Fiul artistei, Robin, împlinește astăzi 14 ani. Extrem de fericită, artista a împărtășit pe instagram mai multe fotografii, însoțíte de o urare, toate pentru copilul ei.

În fotografiile postate de Corina pe instagram, se observă cum Robin îi seamănă mamei lui, iar cântăreața nu a ezitat să posteze și câteva filmulețe din timpul unei petreceri, semn că adolescentul este la fel de energic ca și ea.

Fiul Corinei Bud a împlinit 14 ani. Robin, în centrul atenției

Ba mai mult, într-una dintre poze, tânărul apare într-un studio de înregistrări, ceea ce indică faptul că a moștenit de la mama lui și talentul în muzică.

Sărbătoare în familia Corinei Bud. Băiatul cântăreței, Robin, a împlinit 14 ani
Robin Bu,d într-un studio de înregistrări

„14 ani în care ai fost genial. La mulți ani! Pentru mine ești extrem de cool, super, unic, distractiv și drăguț, Robin. Bucură-te de joc! Joacă-l și câștigă întotdeauna! Super mândră de tine, curajosule!”, a scris Corina pe contul personal de Instagram.

Utilizatorii Instagram l-au felicitat pe Robin în comentarii, cu ocazia aniversării lui. Printre cei care i-au adresat un mesaj adolescentului se numără și câteva persoane publice, precum Inna, Gabriela Ruse sau Emil Rengle.

Povestea de dragoste din Corina și Nelu Bud

Corina și Nelu Bud au format un cuplu timp de aproape 20 de ani, iar în urma iubirii lor a apărut Robin. În 2017, solista a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

Citește și: Corina Bud, siluetă impecabilă la aproape 41 de ani: „Frumoase proporții!”

Atunci când și-a cunoscut fostul partener, Corina era o adolescentă de doar 16 ani, mărturisind în urmă cu mai multă vreme că fostul ei soț a fost primul și singurul bărbat din viața ei.

Sărbătoare în familia Corinei Bud. Băiatul cântăreței, Robin, a împlinit 14 ani
Corina Bud și fiul ei

Corina și Nelu au fost extrem de discreți în privința vieții lor de cuplu, în timpul celor mai multe dintre interviuri, artista punând accent pe carieră și nu pe viața ei personală.

După separarea de Nelu, cântăreața nu s-a mai afișat în public alături de niciun alt bărbat.

Sursă foto: Instagram Corina Bud

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter