Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului 2018 de către WTA. Cum s-a fotografiat sportiva

De Ioana Tătaru, pe
Simona Halep a fost desemnată de către WTA cea mai bună jucătoare a anului 2018, într-un eveniment organizat la Singapore. Campioană la Roland Garros şi lider mondial în cea mai mare parte a sezonului, Simona Halep a reușit să câștige pentru prima dată acest trofeu! 

Simona Halep este numarul 1 mondial

Simona Halep a postat ulterior un mesaj în care a mărturisit că a fost „cel mai bun an”

Simona Halep a postat pe pagina de Instagram o galerie de la eveniment și un mesaj, în care a spus că pentru ea a fost „cel mai bun an”. În imaginile postate, Simona apare într-o rochie neagră, elegantă și cu trofeul în mână.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Best year ever ❤️😍☺️ #thankstomyfans @andrewkrasny 🤗

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Trofeul pentru echipa anului a fost câştigat de Barbora Krejcikova (Cehia) / Katerina Siniakova (Cehia), iar cel pentru debutanta anului 2018 a fost luat de Aryna Sabalenka. Olandeza Kiki Bertens a primit din partea WTA un trofeu pentru maniera în care şi-a îmbunătăţit jocul, iar cea mai bună revenire din 2018 a avut-o Serena Williams.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Thanks to the best coach , thanks to the best team for an amazing year ! #myteam #thebestteam @theoc1980 @andrei_cristofor @dc10s

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

În acest an, Simona Halep a jucat două finale de Grand Slam, câştigând-o pe cea de la Paris. Sportiva s-a retras în această săptămână de la Singapore din cauza problemelor medicale care au făcut-o să abandoneze şi în primul tur de la Beijing, după un singur set jucat. Românca în vârstă de 27 de ani a obținut în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, şi a mai ajuns în trei finale, la Australian Open, Roma şi Cincinnati.

Citește și: „Simona Haelp: Am nevoie de liniște”

Cristina Țopescu, mărturisire emoționantă despre tatăl ei și Simona Halep

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter