Unde și-ar dori Simona Halep să se mute după despărțirea de Toni Iuruc

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 septembrie 2022, 11:55

Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (43 de ani) s-au separat după nici un an de căsnicie. Afaceristul a confirmat că el și sportiva urmează să semneze divorțul. Perechea ar fi trebuit să se căsătorească religios în luna noiembrie, în Sinaia, la un an de la cununia civilă de la Constanța, din 15 septembrie 2021.

Unde și-ar dori Simona Halep să se mute după despărțirea de Toni Iuruc

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Toni Iuruc, pentru Fanatik.

Cu doar câteva ore înainte, Toni negase că el și Simona vor semna divorțul pe 8 septembrie. „Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a spus soțul sportivei, tot pentru Fanatik.

În prezent se zvonește că Simona ar avea în plan să locuiască o perioadă în Nisa, oraș din sud-estul Franței, așezat pe coasta Mării Mediterane, relatează Orange Sport.

Care ar fi motivul despărțirii?

Simona Halep și Toni Iuruc au format un cuplu timp de 3 ani. Până la acest moment, jucătoarea de tenis nu a făcut nicio declarație despre divorțul de afacerist. Motivul despărțirii ar fi fost distanța.

Cu doar două luni în urmă, Toni spunea pentru Fanatik: „În noiembrie facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viața noastră privată. Dacă vreți să discutați de tenis, vă rog s-o întrebați pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ion Țiriac nu merge la finala Wimbledon 2022, chiar dacă Simona Halep se califică. Din ce motiv

Citește și: Simona Halep, urare emoționantă pentru aniversarea de 60 de ani a tatălui ei

Citește și: Cât costă brățara pe care Simona Halep a purtat-o în ziua cununiei civile cu Toni Iuruc

Citește și: Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Citește și: Ce averi au Simona Halep și Toni Iuruc

Potrivit informațiilor apărute în presă, înainte de a se căsători, cei doi ar fi stabilit ca, în cazul unui divorț, să nu împartă nimic, iar fiecare să plece din relație cu averea personală. Tot publicația Fanatik a scris că, în iulie anul acesta, Simona și Toni au fost în vacanță în Grecia alături de mai mulți prieteni. Vacanța s-ar fi întâmplat la insistențele părinților jucătoarei de tenis, care au încercat să-i convingă să-și mai dea o șansă.

Acesta este al treilea divorț al lui Toni Iuruc

Omul de afaceri a mai fost căsătorit de două ori. De prima soție, Alina, fost model, Toni a divorțat pentru că aceasta l-ar fi înșelat. În 2018, afaceristul s-a recăsătorit cu Liana, de care a divorțat după doar 10 luni de mariaj. Motivul ar fi fost tot infidelitatea soției. Potrivit Fanatik, când au divorțat, Liana ar fi fost însărcinată, însă Iuruc era convins că acela nu era copilul lui.

Simona Halep, locul 7 WTA și favorită 7, a fost eliminată în primul tur al turneului de grand slam US Open, fiind învinsă de jucătoarea ucraineană Daria Snigur, numărul 124 mondial. Daria Snigur s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter