Ce au făcut Simona Halep și Toni Iuruc după ce s-a zvonit că antrenorul sportivei, Patrick Mouratoglou, le-a interzis să se vadă la turnee

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 septembrie 2022, 16:55

Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (43 de ani) s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța. Cununia religioasă va avea loc în acest an, pe 13 noiembrie.

Ce au făcut Simona Halep și Toni Iuruc după ce s-a zvonit că antrenorul sportivei, Patrick Mouratoglou, le-a interzis să se vadă la turnee

După ce soțul, dar și părinții Simonei Halep au absentat de la ultimele turnee de tenis, în presă s-a speculat că acest lucru s-ar datora unei reguli impuse de Patrick Mouratoglou. Antrenorul ar fi vrut ca Simona să nu fie distrasă de membrii familiei sale, pentru a se dedica în totalitate competițiilor.

Simona Halep Toni Iuruc New York

În mediul online, însă, cu doar câteva zile înaintea startului turneului de la US Open (29 august – 11 septembrie), Simona a publicat un selfie cu soțul ei. Perechea se află împreună în New York.

Pentru a se pregăti din punct de vedere spiritual pentru turneu, Simona a vizitat Catedrala Sfântul Patrick, biserică romano-catolică din SUA, sediul Arhiepiscopiei New York. Catedrala a fost terminată în anul 1878, fiind una din cele mai vechi biserici din New York.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ion Țiriac nu merge la finala Wimbledon 2022, chiar dacă Simona Halep se califică. Din ce motiv

Citește și: Simona Halep, urare emoționantă pentru aniversarea de 60 de ani a tatălui ei

Citește și: Cât costă brățara pe care Simona Halep a purtat-o în ziua cununiei civile cu Toni Iuruc

Citește și: Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Despre logodna cu Toni Iuruc, Simona spunea în iunie 2021:

„E foarte frumos (n.red.: inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, dar nu a fost deloc așa”.

„Impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja. Este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”, a încheiat atunci.

Sportiva și omul de afaceri formează un cuplu din anul 2019. Cununia civilă a perechii a fost urmată de o petrecere în clubul Fratelli, al cărui acționar este, printre alții, și nașul cuplului, Dani Caramihai.

Simona Halep Toni Iuruc cununie civilă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter