Ce averi au Simona Halep și Toni Iuruc

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 10:59

Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (43 de ani) s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța. Cununia religioasă ar urma să aibă loc în această toamnă, pe 13 noiembrie, însă, potrivit Pro Sport, perechea ar urma, de fapt, să semneze actele de divorț la notar.

Ce averi au Simona Halep și Toni Iuruc. S-a speculat că sportiva și afaceristul ar urma să divorțeze

„Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc, pentru Fanatik.

În 2021, b1tv.ro scria că Toni Iuruc ar conduce șase firme. În iulie 2022, însă, potrivit evz.ro, firmele Gama Electric Import Export și Promotion & Models Services ar fi radiate, Combat Games ar fi închisă, iar activitatea AdVenture Top Services, AdVenture International și ACB Advertising Development ar fi suspendată.

În ciuda acestor informații, afaceristul ar câștiga sume de ordinul zecilor de mii de ore din imobiliare. Toni Iuruc provine dintr-o familie înstărită, mama sa devenind, după ce a rămas văduvă, o femeie de afaceri de succes. Genica Iuruc ar conduce, potrivit Cancan, o firmă care are în proprietate mai multe spații din București pe care le-ar închiria. Totodată, aceasta ar mai deține și un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Grădina Zoologică din Băneasa, dar și câteva terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

Simona Halep ar deține un hotel în Mamaia și un hotel și o pensiune în Brașov

Până la acest moment, din tenis, Simona ar fi câștigat 40 de milioane de dolari, informează Women’s Tennis Association, care a plasat-o pe locul 3 în topul jucătoarelor de tenis cu cele mai mari câștiguri. Pe locurile 2 și 1 se află surorile Williams, Venus și, respectiv, Serena. Simona mai câștigă bani și din contracte de imagine și din afacerile sale.

Potrivit Click!, în vara anului 2021, Simona și-a deschis un magazin de haine numit Fashion Legend, foarte aproape de Cazinoul din Constanța. În primăvara aceluiași an, Simona a investit 1,5 milioane de euro într-un hotel de 4 stele în Mamaia. Hotelul, inaugurat pe 29 aprilie, are 20 de apartamente, fiecare cu o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Sportiva a deschis și o pensiune în Poiana Brașov, cu 24 de camere, dar și un hotel, care au costat aproximativ 2 milioane de euro. În ianuarie 2022, Halep a primit toate avizele necesare pentru construirea unui al treilea hotel de lux, la malul Mării Negre, în Năvodari.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Simona Halep, urare emoționantă pentru aniversarea de 60 de ani a tatălui ei

Citește și: Cât costă brățara pe care Simona Halep a purtat-o în ziua cununiei civile cu Toni Iuruc

Citește și: Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Simona are și o colecție impresionantă de bijuterii. „Îmi plac foarte mult bijuteriile, dar, de fiecare dată când îmi cumpăr, mă rezum la modele clasice și discrete, nimic flashy (n.red.: țipător). Îmi place să asociez ceasul cu bijuterii în aceeași nuanță. Nu port niciodată aur galben, îl prefer pe cel roz și am și un ceas Hublot exact așa”, mărturisea sportiva în trecut. Doar ceasul respectiv valorează 80.000 de dolari.

Cum își vor împărți Simona și Toni averile, dacă vor divorța?

„Dacă nu au încheiat aspectele de natură patrimoniu, legea va spune cum se va împărți averea. Bunurile dobândite în timpul căsătoriei sunt considerate a fi bunuri comune. În cazul în care va fi vorba de premii sau bunuri dobândite în urma unei activități sportive, acolo au un regim specific special. Acestea vor rămâne ale persoanei în cauza, nu vor fi considerate bunuri comune. Se va stabili dacă s-a încheiat această convenție și dacă au mai rămas bunuri de reglementat”, a declarat avocatul Artin Sarchizian, în exclusivitate la Antena Stars, potrivit Spynews.

„În cazul unui divorț, există posibilitatea ca, pe cale amiabilă, să lichideze regimul matrimonial. În cazul unor neînțelegeri, există judecata, unde legea va stabili care este regimul fiecărui bun în parte și cum se va stabili împărțirea acestuia”, a completat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter