Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț. Ce glumă a făcut Toni Iuruc cu jurnaliștii aflați la biroul notarial

Ultimul update Vineri, 24 februarie 2023, 10:38

Simona Halep și Toni Iuruc s-au întâlnit, joi, la un birou notarial din nordul Bucureștiului, și au semnat actele de divorț, relatează Fanatik. Sportiva nu a făcut nicio declarație, în timp ce omul de afaceri chiar a glumit cu jurnaliștii.

Așa cum s-a scris încă de ieri, Simona Halep și Toni Iuruc au pus capăt căsniciei lor, astăzi, și au semnat, cu puțin timp în urmă, actele de divorț, la notar. Jucătoarea noastră de tenis a părut supărată din cauza prezenței jurnaliștilor la biroul notarial și a refuzat să facă orice comentariu. Toni Iuruc, de acum fostul soț al Simonei Halep, a fost mai bine dispus și a glumit cu jurnaliștii.

„Fac o glumă! E ca eliminarea din turul I de la US Open.”, a declarat Toni Iuruc pentru wowbiz.ro.

După semnarea actelor, Simona a ieșit zâmbitoare din biroul notarial și a mers direct la mașină. Sportiva a purtat o cămașă albă și o pereche de jeans gri. Simona Halep și-a accesorizat ținuta din ziua divorțului cu o geantă Hermes albă.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat înainte de nuntă

În urmă cu nici un an, pe 15 septembrie, Simona Halep se căsătorea civil cu Toni Iuruc, în Constanța, într-un local de lux.

Înainte de a se căsători, cei doi ar fi stabilit ca în cazul unui divorț să nu împartă nimic și fiecare să plece din relație cu averea pe care o avea. De asemenea, cauza despărțirii Simonei Halep de Toni Iuruc ar fi că sportiva este mai mereu plecată de acasă.

Pe 15 septembrie 2021 s-au căsătorit civil, iar pe 15 noiembrie anul acesta, Simona Halep și Toni Iuruc aveau programată cununia religioasă. Nunta ar fi avut loc la Cazinoul din Sinaia.

Vezi şi ce este un notar public și cu ce se ocupă acesta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter