Simona Gherghe şi demisia de la Acces Direct. Vezi de ce s-ar fi ajuns aici

De Diana Zagrean, pe

Simona Gherghe a anunţat că va părăsi, din vară, platourile emisiunii Acces Direct. La baza deciziei de a schimba stilul şi a-şi curăţa imaginea au stat, printre altele, scandalurile din ultima vreme iscate chiar în susnumitul platou. Vezi cum s-a ajuns la această decizie şocantă pentr unii, aşteptată de alţii.

Episodul Ioana Tufaru

Emisiunea în care Ioana Tufaru era prezentată în costum de baie, apoi cea în care Adriana Bahmuţeanu o apostrofa pentru igiena precară au fost aspru criticate de toată lumea. De la colegii de breaslă, la public şi chiar CNA, toată lumea a fost scandalizată de respectivele episoade.
Citeşte mai multe în TV în România: Mii de euro produşi de Guţă, Moculeasca şi Tufaru
Chiar dacă şi-a cerut scuze în direct, printre lacrimi, de la Ioana Tufaru, Simona Gherghe se pare că a rămas foarte afectată de scandal.
Pe lângă emisiunile controversate, Simona Gherghe a avut parte de mai mutle surprize neplăcute, cum ar fi că unii invitaţi i-au plecat din platou în mijlocul emisiunii.
Lista vedetelor care au părăsit platoul Acces Direct în timpul emisiunii:

1. Rona Hartner

Cel mai recent incident din cardul emisiunii prezentate de Simona Gherghe, care a avut repercursiuni grave asupra trustului (amendă de la CNA) a fost cel în care inivtata care a părăsit platoul a fost Rona Hartner. CNA a decis să amendeze Antena 1 cu 30.000 de lei, pentru „Acces direct”, în care au fost difuzate înregistrări din emisiunea „Marius Tucă Show”, din 1999, în care Corneliu Vadim Tudor folosea un limbaj injurios la adresa Ronei Hartner.
Simona Gherghe şi demisia de la Acces Direct. Vezi de ce s-ar fi ajuns aici

2. Eugen Cristea (tatăl Gabrielei Cristea)

Tatăl Gabrielei Cristea a părăsit şi el, nervos, emisiunea prezentată de Simona Gherghe după ce aceasta nu i-ar fi dat dreptul la replică în faţa ginerelui Marcel Toader.
Citeşte mai multe despre Marcel Toader şi Gabriela Cristea în Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre divorţul dintre Gabriela Cristea şi Marcel Toader

3. Ecaterina Traian, sora cântăreţei de muzică populară Laura Lavric

Şi scandalul dintre Laura Lavric şi sora ei a ajuns în platoul Simonei Gherghe. Sora cântăreţei de muzică populară a plecat furioasă din emisiune după ce s-a certat cu cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu, care şi-a apărat colega de breaslă.
În momentul în care Merişoreanu i-a spus Ecaterinei Traian că îşi acuză sora fără probe, aceasta s-a ridicat şi a plecat din studio. „Păi cred şi eu că pleci din emisiune, vezi că eşti încolţită şi că minţi! Laura este un brand al muzicii populare”, a spus Elena Merişoreanu, iar replica Ecaterinei Lavric nu s-a lăsat aşteptată: „Laura este o prostituată”.
Citeşte şi Simona Gherghe s-a săturat de Acces Direct. Şi-a dat demisia!
Citeşte mai departe, pe pagina următoare, despre gafele făcute de Simona Gherghe în timpul emisiunii, reacţiile colegilor de breaslă la anumite emisiuni controversate şi ce a spus prezentatoarea, în apărarea ei.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter