Mihai Bendeac a îngenuncheat în fața lui Florin Piersic și i-a sărutat mâna. Ce dezvăluire i-a făcut marele actor: „M-a rupt” / Video

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 11:32

Mihai Bendeac s-a întâlnit cu Florin Piersic la Timișoara și emoțiile au curs. Fostul jurat de la iUmor a îngenuncheat în fața marelui actor, l-a îmbrățișat și i-a sărutat mâna. Ba mai mult, a simțit un gust amar atunci când Florin Piersic i-a spus că l-a căutat, dar a fost împiedicat de anumite persoane să îl întâlnească.

Cei doi au avut un dialog savuros, iar relația lor va arăta, cu siguranță, altfel de acum înainte.

Mihai Bendeac, despre Florin Piersic: „Am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine”

„O întâmplare care m-a rupt. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani… Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine, dar că persoane ‘binevoitoare’ i-au spus că ‘nu mai vreau să știu’ de dumnealui. I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit”, a mărturisit Mihai Bendeac pe o rețea de socializare.

Actorul s-a declarat impresionat de această întâlnire și a promis că de acum înainte îi va fi alături maestrului.

„Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez”, a mai spus Mihai Bendeac.

Citeşte și: Regretul lui Dan Negru. Cum a ratat proiectul de la Hollywood cu Florin Piersic. „Totul era pregătit, am luat și bilete de avion” / Exclusiv

Citeşte și: Florin Piersic, despre relația cu fiul lui și cea mai mare frică a sa: „Nu știu unde mă va prinde”

Florin Piersic, declarații pentru Mihai Bendeac

Florin Piersic a fost fericit să îl revadă și a recunoscut că l-a căutat. „Tu îmi spui mie ‘Maestre’?! Atunci eu cum să îți mai spun ție? Pai cum, măi Bendeac, eu ți-am scris, îți dau semnale, comunic la toată lumea și zice ‘nici nu te cunoaște ăsta’ „, a susținut marele actor.

„Cine a spus așa ceva?”, a venit imediat replica lui Bendeac.

Piersic și-a amintit ce relație frumoasă au avut de-a lungul anilor. „Am făcut emisiuni cu tine, m-ai imitat, ne-am tăvălit prin platou amândoi Cum… tu știi ce însemni pentru mine? Cum să îmi pupi mâna? Tu ești nebunie de om! Ești adorabil! Bendeac, te iubesc mult! Nici nu îmi vine să cred! E cea mai mare satisfacție pe care o am în ultimii ani. De ani de zile te caut și nu îmi dai un semn”, i-a mai spus Florin Piersic.

Citeşte și: Florin Piersic, „un crai veșnic curtat”. Cum arăta sex-simbolul cinematografiei românești în tinerețe

Citeşte și: Florin Piersic și Angela Similea, iubirea care nu poate fi uitată. Actorul împlinește 87 de ani

Florin Piersic a ratat o excursie în America

Dan Negru a vrut să îl ducă pe Florin Piersic în America, dar proiectul nu s-a materializat.

„Aveam un proiect împreună, dar nu ne-a ieșit. Am vrut să mergem la Hollywood, să mă plimb cu el prin zona aia de case unde locuiau Chaplin, Robert de Niro etc. Știi de ce nu am reușit? Pentru că nu ne lăsau să mergem prin fața proprietăților. Nu am știut că nu se poate. Ne-au ajutat niște oameni din Los Angeles, am făcut multe demersuri.

El l-a cunoscut pe Richard Burton și am vrut să ajung unde a locuit actorul cu Elizabeth Taylor, să îi fac o surpriză lui Florin. Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”, mărturisea Dan Negru pentru UNICA.RO.

Foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter