Rona Hartner și-a retras fata de la școală. „Trebuie să fie disponibilă pentru filme!” Sumalya are 14 ani

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 15:32

Rona Hartner (50 de ani) spune că și-a retras fata de la școală o vreme, pentru ca tânăra să aibă timp să se dezvolte și pe plan profesional.

Actrița și cântăreața are o fiică, Sumalya, în vârstă de 14 ani, care studiază la o școală privată. Rona a decis că este bine pentru fata ei să-și ia un an sabatic, să renunțe la studii o perioadă, pentru a face cursuri de hair-stylist. Se pare că Sumalya își dorește foarte mult să se perfecționeze și să activeze în acest domeniu, însă programul încărcat de la școală o împiedică să facă asta.

Citeşte şi: Rona Hartner, curtată de un tânăr de 24 de ani, după divorț. „Pasiune mare”

„Pare un pic contradictoriu pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale, ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair-stylist.

Ea are o pasiune foarte mare. Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe.”, a declarat Rona Hartner, pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Ce relație au Rona Hartner și fostul soț, la un an de la despărțire

Artista a mai precizat că în viitor, fata va studia de acasă și va da examenul de Bacalaureat tot de la domiciliu.

„Ea va veni cu mine peste tot. Am decis să își facă școală acasă, să își dea și Bacalaureatul acasă. Ea vrea să își facă și o trupă de bas, joacă și în scurtmetraje, pentru filme ea trebuie să fie disponibilă.”, a adăugat vedeta.

Citeşte şi: Rona Hartner a încercat să se sinucidă de 3 ori: „O persoană m-a salvat”

Rona Hartner și lupta ei cu cancerul

În urmă cu câțiva ani, artista a primit din partea medicilor un diagnostic crunt – cancer de colon. Rona Hartner a reușit să depășească acest obstacol al vieții cu bine și s-a vindecat de cumplita. Rona a învins cancerul în primăvara lui 2020.

Citeşte şi: Rona Hartner este împotriva operațiilor estetice. „Nu putem să fim păpuși de porțelan”

“În 2019 am terminat chimioterapia. Mi-a trebuit un an să îmi revin. Ai nevoie de 5 ani ca să îți revii definitiv. Eu am reușit să fac asta după un an pentru că m-am imunizat înotând în apă rece de mare. Mi-am revenit mult mai repede și am eliminat mult mai mult toxinele. Dacă ai un regim normal de viață, îți trebuie cam 5 ani ca să elimini chimioterapia din corp.

Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine. Lumea nu crede că sunt vindecată, unii chiar mă judecă că îndrăznesc să spun așa ceva, dar eu simt în fiecare celulă a mea că m-am vindecat, iar analizele clinice o demonstrează. Sunt, din punct de vedere medical, în remisie totală” – povestea artista, în urmă cu doi ani, pentru Formula AS.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter