Sfâșietor! Care au fost ultimele cuvinte ale nepoatei lui Morgan Freeman înainte de a fi ucisă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 11 aprilie 2018, 17:09
În urmă cu 3 ani vestea cumplită a morții lui E’Dena Hines, nepoata lui Morgan Freeman, a șocat o lume întreagă. Tânăra, în vârstă de doar 33 de ani, a fost ucisă cu sălbăticie de iubitul său, chiar în mijlocul străzii.

E’Dena Hines a murit în urma aplicării a 25 de lovituri de cuțit, în urma unui proces de exorcizare, relatează New York Post, atât actrița, cât și iubitul său aflându-se sub influența drogurilor. Scena de groază s-a petrecut chiar în fața unor tineri care au încremenit și nu au avut curajul să intervină, aceștia povestind că Lamar Davenport, criminalul, părea turbat și o lovea cu o sălbăticie ieșită din comun pe iubita sa căzută la pământ, continuând să înfigă cuțitul în aceasta chiar și după ce și-a dat ultima suflare.

Morgan Freeman alaturi de nepoata sa,

Morgan Freeman alături de nepoata sa, E’Dena Hines

Cristina Aviles, una dintre tinerele care au fost martore la crimă, a detaliat de curând întocmai secvența de groază: Se certau. Ea era la pământ, iar el era deasupra ei, imobilizând-o. Încerca să o țină jos. Am sunat imediat la Poliție, apoi l-am auzit pe Davenport strigând. Spunea ceva despre scoaterea diavolului din ea. Apoi a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori. Am fost șocată când l-am văzut scoțând cuțitul. Nu știu unde îl ținea (…) Ea încerca să scape de el, împingându-l și lovindu-l.”. Martora a povestit că nepoata lui Morgan Freeman a fost înjunghiată în spate, în piept, în gât și ultima lovitură i-a aplicat-o în frunte, iar ultimele cuvinte ale victimei au fost „De ce faci asta?”, cuvinte strigate cu disperare către bărbatul pe care-l iubea și care s-a dovedit a ajunge călăul său.

Citește și – Morgan Freeman, film inspirat din viața unui român. Iată despre cine este vorba!

Citește și – Este oficial! Ea este noua iubită a lui Brad Pitt

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter