Detalii șocante în cazul tinerilor uciși la Iași. Cine este principalul suspect

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 14:35

Un tânăr marocan, student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, și prietena lui româncă, au fost uciși cu brutalitate în vila în care locuiau. Anchetatorii au un suspect, iar raportul IML a scos la iveală detalii șocante.

Doi tineri, Youssef, student marocan în anul doi la Medicină, în vârstă de 25 de ani şi iubita lui românca, Ioana, de numai 23 de ani, au fost găsiți morți în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o vilă închiriată într-un complex de lux din Iași. Poliția a descoperit trupurile neînsuflețite ale celor doi după o sesizare cu privire la o posibilă dispariție a tânărului marocan, care ar fi trebuit să călătorească cu avionul la Bruxelles, dar nu a ajuns la destinație.

Raportul IML scoate la iveală detalii șocante în cazul tinerilor uciși la Iași

Potrivit raportului IML, tinerii au fost uciși cu violență. Cei doi aveau multiple răni provocate prin înjunghierea cu un cuțit. Youssef prezenta 17 plăgi, iar Ioana 33. Victimele nu consumaseră alcool și nici droguri.

Anchetatorii ar fi descoperit urme de sânge în toate camerele vilei. Locuința ar fi fost și incendiată, probabil pentru a fi ascunse urmele crimelor, dar trupurile celor doi tineri nu ar fi fost atinse de flăcări.

Surse din cadrul anchetei ar fi dezvăluit că nu a fost găsită arma crimei și nici telefoanele celor doi tineri, potrivit observatornews.ro. De asemenea, există ipoteza că nu ar fi fost doar un singur autor al crimelor, ci mai multe persoane care au intrat în casă.

Citește și: 38 de ani de la moartea lui Nichita Stănescu. De ce a murit celebrul poet

De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta: „Meghan Markle n-are acest avantaj!”

George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

Laurențiu Reghecampf, noi declarații despre divorțul de Anamaria Prodan

Cine este principalul suspect

Crimele de o violență extremă ar fi fost săvârșite de un cetățean marocan. Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a cerut instanţei emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui. Acesta ar avea și paşaport canadian. Anchetatorii care au fost la locul săvârșirii faptelor cred că acesta ar fi avut și complici.

Cruzimea cu care au fost omorâți cei doi tineri a ridicat ipoteza uciderii din răzbunare. Nu s-a stabilit însă dacă victimele și atacatorii se cunoșteau. Potrivit vecinilor, studentul de origine marocană și rezident în Belgia, organiza des petreceri și avea o situație materială bună.

În cadrul anchetei pentru omor calificat au fost audiate mai multe persoane, dar nimeni nu a fost reținut până acum, potrivit știrileprotv.ro.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter