Mirela Vaida, reacție dură la adresa autorităților în urma crimei din județul Argeș

De Unica.ro, pe

Un bărbat și-a ucis iubita și pe fiul acesteia în vârstă de 14 ani în curtea unei biserici din Argeș. Crima a fost premeditată. Bărbatul și-a urmărit victimele și le-a atacat în momentul în care nimeni nu era în preajmă pentru a le ajuta. Criminalul a fost în trecut invitat în platoul emisiunii Acces Direct.

Ramona, femeia ucisă, a anunțat în direct, în platoul emisiunii TV, că a primit amenințări cu moartea. Revoltată de cele întâmplate, Mirela Vaida a avut o reacție dură la adresa autorităților.

Mirela Vaida, reacție dură la adresa autorităților în urma crimei din județul Argeș

„Cine răspunde pentru viața unui copil de 14 ani, după ce noi l-am avut pe acel infractor în platou. A stat la un metru de mine, și-a arătat faptele, și le-a spus, și le-a verbalizat. Ce să mai facă această femeie?

A murit această femeie. Cine răspunde de asta? Cine răspunde? Statul român e direct participant la aceste crime și cred că statul român e la fel de infractor ca și criminalul care a luat viața acestor doi oameni nevinovați”, a mărturisit prezentatoarea TV în lacrimi, relatează Spynews.

„Mă aștept să mi se întâmple și mie asta. Aștept să mă omoare cineva pe stradă, chiar dacă am făcut plângeri la poliție. Aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba.

Autoritățile se fac că nu ne aud. (…) O femeie care mâine ar fi trebuit să împlinească 38 de ani a fost ucisă de concubinul gelos… pe 8 ianuarie a fost la Acces Direct…”, a mai spus Mirela Vaida.

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu fiul asistentei TV

Răzvan Simion a publicat prima fotografie cu iubita lui, Daliana Răducanu, pe Instagram

Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a speculat că ar divorța de Alina Sorescu

În timp ce prezenta subiectele ediției Acces Direct din 19 martie 2021, Mirela a fost atacată în direct cu o cărămidă de către o femeie goală. Atacatoarea a fost prinsă, ulterior fiind eliberată de către autorități. Femeia din Iași a avut și o complice, care este de asemenea în libertatea în prezent.

Adriana Bahmuțeanu a publicat pe Facebook un videoclip în care atacatoare care a pătruns în platoul Acces Direct este surprinsă agresând alte persoane pe străzile din București. În dreptul videoclipului, Adriana a scris: „INCREDIBIL!!! Doar în România se poate întâmpla așa ceva!!!

Atacatoarea Mirelei Vaida este pe stradă, în mijlocul Bucureștiului, și agresează alte persoane!!! Chiar nu și-a dat nimeni seama că reprezintă un pericol public??? Doar la noi nebunii sunt lăsați în libertate!!! Priviți și vă cruciți!!!”.

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009. Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (2 ani), Vladimir (4 ani) și, respectiv, Carla (5 ani).

Foto: Captură Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter