Suspectul în cazul dublei crime de la Iași, prins în Italia. Cine este tânărul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 decembrie 2021, 18:31

Principalul suspect în cazul dublei crime din Iași, un tânăr de origine marocană, a fost prin în Italia, la Roma. Pe numele acestuia este emis un mandat de arestare preventivă pentru omor.

Un tânăr marocan (25 de ani), student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, și prietena lui româncă (23 de ani), au fost uciși cu numeroase lovituri de cuțit în locuința lor, o vilă închiriată într-un complex de lux din Iași. Casa a fost apoi incendiată, dar trupurile victimelor nu au fost atinse de flăcări.

Legiștii au transmis că moartea celor doi tineri a fost una extrem de violentă, iar rănile provocate prin înjunghiere erau „trase la indigou”.

Citește și: Detalii șocante în cazul tinerilor uciși la Iași. Cine este principalul suspect

Suspectul în cazul dublei crime de la Iași, prins în Italia. Cum arată tânărul

După audierea mai multor persoane, ancheta a scos la iveală și un principal suspect. Acesta a fost dat în urmărire internațională, iar imaginea lui a fost publicată pe site-ul Poliției Române, împreună cu semnalmentele sale. Se pare că este vorba despre Ahmed Sami El Bourkadi, un tânăr de origine marocană cu cetățenie canadiană în vârstă de 20 de ani.

Suspectul în cazul dublei crime de la Iași, prins în Italia. Cine este tânărul

Tânărul ar fi student la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, secţia franceză. Reprezentanții unei unități medicale din Iași l-ar fi recunoscut după ce acesta s-ar fi prezentat la spital cu o plagă tăiată la mâna dreaptă. Acest lucru s-ar fi întâmplat după ce a avut loc asasinatul, potrivit adevărul.ro.

Sursă foto: captură foto politiaromana.ro, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter