Băiețel de 6 ani, ucis de un pit bull abandonat pe proprietatea familiei sale

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 ianuarie 2021, 17:46

Cameron Hatfield (6 ani)  a fost atacat de un pit bull abandonat în curtea familiei sale din Carolina de Sud, SUA, la doar câteva zile după ce mama lui adăpostise animalul în casa lor.

Băiețel de 6 ani, ucis de un pit bull abandonat pe proprietatea familiei sale

Polițiștii au fost chemați la fața locului miercuri, 20 ianuarie, însă băiețelul, alintat drept Jayce, deja se stinsese din viață. Pe 15 ianuarie, mama lui Jayce, Victoria LaBar, a scris un mesaj pe Facebook în care dezvăluia că pit bull-ul a fost abandonat în curtea ei.

L-a descris drept „un câine dulce” și a cerut ajutorul prietenilor ei pentru a-i găsi un alt cămin. După doar câteva ore de la cele petrecute, Victoria a explicat ce s-a întâmplat într-un Live pe Facebook.

„Băiețelul meu în vârstă de 6 ani a fost atacat în după-amiaza aceasta de câinele pit bull pentru care încercam să găsesc o nouă casă”, a început plângând.

„Câinele fusese abandonat pe proprietatea noastră. Eram o susținătoare a acestei rase, iar ce s-a petrecut a fost atât de rapid încât nimeni nu ar fi putut face nimic. Nu pare real că mâine ne vom trezi, iar fiul nostru nu va mai fi aici. (…)

Într-o secundă i-a luat viața băiețelului meu. Soțul meu și celălalt câine al nostru au încercat să-l oprească”, a mai spus. Câinele a fost eutanasiat, iar moartea lui Cameron este în prezent anchetată de polițiști.

Foto: Facebook

Sursă: Mirror

Citește și:

Informare meteo: ANM anunță ploaie, lapoviță și polei în mai multe regiuni

Incendiu la Institutul „Matei Balș”: În ce stare se află pacienții transferați la alte spitale

Ce au găsit pompierii când au ajuns la Institutul „Matei Balș” pentru a stinge incendiul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter