Irina Loghin, cântec emoționant pentru nepoțică. Clipul a devenit viral în câteva ore de la lansare / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 18 aprilie 2023, 12:06

Irina Loghin are 84 de ani și continuă să aibă un succes fenomenal. În urmă cu două zile, cântăreața de muzică populară a lansat clipul unei piese dedicate nepoțelei sale, care a fost apreciat deja de peste 64.000 de internauți. Totodată, peste 5.000 de comentarii și 10.000 de distribuiri a înregistrat clipul până acum.

„Regina muzicii populare”, așa cum a fost supranumită Irina Loghin, este iubită de români, iar muzica ei este în continuare ascultată. Interpreta a lansat, zilele trecute, o piesă dedicată nepoțelei sale, pe care o și arată întregii lumi, în videoclip.

Irina Loghin, cântec emoționant pentru nepoțica sa

Irina Loghin a postat pe rețelele de socializare clipul piesei intitulată simplu „Cântec pentru nepoțică”, în care vorbește despre iubirea pe care i-o poartă micuței în vârstă de câteva luni.

„Dragii mei, am pus pe melodie toate trăirile mele din ultimele luni, toate emoțiile și sentimentele încercate de când am devenit bunică! Sper să vă placă ce a ieșit!”, a scris îndrăgita interpretă de muzică populară în mesajul care a însoțit clipul.

În videoclip, Irina Loghin stă așezată pe o canapea și își ține în brațe nepoata, ambele fiind îmbrăcate în costume populare. Micuța este liniștită și se uită cu drag către bunica ei.

Citește și: Irina Loghin, operată înainte de botezul nepoatei sale. Artista s-a luptat cu durerile la eveniment, dar nu și-a putut ascunde fericirea

Clipul melodiei a fost apreciat, pe Facebook, de peste 64.000 de persoane, multe dintre acestea lăsând și un mesaj Irinei Loghin.

„Foarte frumos cântec, emoționant, cuvinte frumoase și adevărate, care ajung la sufletele noastre. Felicitări! Să vă trăiască nepoțica să fie sănătoasă să vă bucurați de ea”, i-a transmis un internaut.

„Vă mulțumim foarte frumos pentru cântecele frumoase cu care ne încântați sufletele! Să vă trăiască nepoțica și să vă calce pe urme”, i-a spus altcineva.

Citește și: Relația specială dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin

Piesa „Cântec pentru nepoțică” a fost lansată chiar în ziua de Paște.

După ce cântecul ei a fost foarte apreciat, Irina Loghin a ținut să le mulțumească fanilor pentru gândurile frumoase.

„Dragii mei, vă mulțumesc din suflet pentru toate gândurile bune, toate comentariile care mai de care mai frumoase! Am primit si foarte multe telefoane de felicitare! Mă bucur că această melodie a ajuns la sufletele voastre”, a scris cântăreața de muzică populară pe Facebook.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această bucurie”

Micuța Ana a venit pe lume în 2022, după ce Irinuca, fata Irinei Loghin a făcut tot posibilul pentru a rămâne însărcinată. În cele din urmă, dorința i s-a îndeplinit și a devenit mama unei fetițe gingașe.

Ana a cucerit iremediabil inima bunicii sale, care spune că de când micuța a venit pe lume, a „renăscut”.

Citește și: Irina Loghin a devenit bunică: „Nepoțica a împlinit 3 luni”. Fiica artistei, Irinuca, a născut în secret / Exclusiv

Citește și: Ce pensie specială are Irina Loghin. Artista primește mii de lei lunar, după un mandat ca parlamentar

„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți. Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca. (…) De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică”, a declarat Irina Loghin anul trecut pentru Unica.ro.

„Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, mai spunea atunci interpreta de muzică populară.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Irina Loghin

Sursă foto: Captură video, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter