Atacatorul din Marea Britanie, care a ucis cinci persoane înainte de a se sinucide: „Îmi place să cred că sunt Terminator”

De Unica.ro, pe

Cinci persoane au murit în urma unui atac armat ce a avut loc în seara de 12 august în orașul englez Plymouth. Atacatorul a fost un tânăr de 22 de ani care s-a sinucis după ce a săvârșit crimele.

Jake Davison a săvârșit cel mai grav atac în masă din Marea Britanie din 2010 până în prezent. Joi seara, tânărul care se descria pe rețelele de socializare ca fiind „dărâmat” și „învins de viață”, ar fi izbit ușa unei locuințe și ar fi tras într-o femeie, într-o fetiță în vârstă de aproximativ cinci ani, și într-un bărbat. Se crede că acestea erau rude ale lui Davison.

După atac, bărbatul ar fi fugit printr-un parc din spatele casei şi ar fi împuşcat alte două persoane, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și: Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

Larisa Udilă a născut! Primele imagini cu fiul modelului, Milan

Andreea și Cabral Ibacka au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil? „Cabral ai stricat surpriza!”

Cine este atacatorul din Marea Britanie

Jake Davison, pasionat de culturism, nu avea iubită și părea să fie obsedat de faptul că nu era considerat atrăgător. Acesta avea fantezii că este „Terminator” și se plângea că este „un virgin urât și gras”.

Câteodată îmi place să cred că sunt Terminator sau ceva de genul asta. Continuă să încerce să-și îndeplinească misiunea chiar dacă a ajuns la o eroare de sistem totală, a spus acesta într-un videoclip pe Youtube.

Acesta s-ar mai fi plâns că că viața este nedreaptă și că este considerat respingător de sexul opus. În video-urile sale, șterse ulterior, acesta ar fi mărturisit că este supraponderal, așa cum este și toată familia sa. De asemenea, acesta a dat de înțeles că se consideră nedemn să fie iubit și că este convins de faptul că nu poate avea o relație de lungă durată.

Tânărul a făcut referiri și la mișcarea „incel”, de care au fost legate atacuri în masă din SUA și Canada. Adepții acesteia se definesc drept celibatari involuntari și dau vina pe femei pentru nereușitele lor sexuale. Un bărbat a ucis șase persoane în California în mai 2014, înainte de a se sinucide. În Canada, în 2018, un alt bărbat a intrat cu o dubă în mulțime și a ucis zece persoane.

Sursă foto: captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter