În sfârșit! Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au întâlnit după 11 ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 17 ianuarie 2018, 15:19
Un moment mult așteptat și foarte dorit de către fani s-a petrecut, în sfârșit, după 11 ani: Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au reîntâlnit. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri, atât pe micile ecrane, cât și în viața reală, totul până când Dan a călcat strâmb.

Ieri, în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, actorul Dan Bordeianu a fost invitatul special al Adelei Popescu și al noului prezentator, Spike. Dan a venit însoțit de sora sa, Oana Sorescu, care a vorbit despre lupta pe care a dus-o și, în final, a câștigat-o cu cancerul, dar și despre relația strânsă dintre cei doi.

Dan Bordeianu părea vizibil emoționat de această întâlnire, privirea și gesturile păreau a-i da de gol trăirile, în timp ce Adela își juca cu dezinvoltură rolul de prezentatoare. Cum era de așteptat, nu au lipsit întrebările despre viața de cuplu și despre rolul de  tată pe care Dan Bordeianu l-a îmbrățișat cu toată puterea cu aproximativ un an în urmă. Cei doi s-au purtat foarte protocolar, dar și foarte natural, ca și cum ar fi fost doi foști buni prieteni, semn că nu există ranchiună sau resentimente între ei.

adela popescu si dan bordeianu

Având în vedere sentimentele puternice pe care le aveau cândva unul pentru celălalt și presupunerile tuturor că se îndreaptă către altar, ne putem doar imagina că a fost destul de greu nu neapărat să se revadă, cât să-și povestească fericirea și bucuriile pe care fiecare le trăiește acum cu altcineva, în familia actuală.

Dan Bordeianu si Teodora Bordeianu

Dan Bordeianu alături de soția sa, Teodora, si fetița lor, Maria

S-a zvonit la momentul respectiv, mai exact cu 11 ani în urmă, că Adela și Dan s-au despărțit din cauza faptului că actorul i-ar fi fost infidel și ar fi înșelat-o chiar pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire ca-n filme”, cu o angajată care asigura figurația.

Adela Popescu Radu Valcan si fiul lor, Alexandru foto Marius Baragan/UNICA

Adela Popescu alături de Radu Vâlcan și fiul lor, Alexandru

Atât Adela Popescu, în vârstă de 31 de ani, cât și Dan Bordeianu, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în 2015, Adela a ajuns la altar cu Radu Vâlcan, cu care are un băieţel, pe Alexandru, în timp ce Dan Bordeianu s-a căsătorit cu Teodora şi are o fetiţă, pe Maria.

Citește și Cum arată și ce face Dan Bordeianu la 10 ani de la plecarea din televiziune

Citește și – Totul despre Adela Popescu, Radu Vâlcan și fiul lor, Alexandru

Sursă foto: arhivă Unica, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter