Adela Popescu și-a dus toată familia în Italia. Ce a surprins-o pe vedetă: „Au rătăcit și pașaportul”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 11 aprilie 2023, 16:40

Adela Popescu a plecat la Roma cu soțul și copiii, dar și cu părinții și socrii și au avut parte de câteva zile de neuitat, dar și de numeroase peripeții.

Vedeta crede că nu va uita prea ușor această aventură, la care a participat toată familia.

Adela Popescu: „Am închiriat două apartamente în Trastevere”

„Am închiriat două apartamente în Trastevere și am rezervat biletele pentru câteva zile la Roma împreună cu ai noștri. Părinții, socrii, mătușa, fratele, nepoțica și Charina. Sunt sigură că nu vom uită niciodată călătoria asta. Nici noi și nici ei”, mărturisește Adela Popescu pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Își mai doresc Adela Popescu și Radu Vâlcan încă un copil? „Dacă am ști sigur că al patrulea este fetiță…” / Video

Familia vedetei a bifat mai multe puncte de atracție, dar nu s-a ghidat după un program anume. Au ajuns și la Vatican.

„Am încercat să nu le facem program, ci să se bucure în ritmul lor de ce doresc să viziteze. Împreună am mers la Vatican, în piață Navona, la grădina zoologică, apoi ne-am bucurat de grădinile din zona Villa Borghese (ne-a plăcut mult mult acolo) coborând spre Spanish Steps. Ei au luat și un bus și astfel au reușit să marcheze cele mai importante puncte ale orașului”, adaugă Adela.

Adela Popescu: „S-au și rătăcit, au rătăcit și pașaportul”

Și-au răsfățat cu toții papilele gustative și au petrecut momente de poveste, dar au trecut și prin momente mai complicate.

„Am mâncat și clătite, și pizza, și paste, și prosecco, și cappucino dimineața. S-au și rătăcit, i-a și plouat, au scos pachețelul de acasă și au mâncat “pe camera”, au rătăcit și pașaportul. Cam tot ce se putea face în patru zile când gașca e așa mare”, a mai spus Adela.

Citeşte și: Adela Popescu a luat o decizie importantă în ceea ce îi privește pe copiii ei: „Se trăiește cel mai bine la vârsta asta”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să construiască o relație frumoasă în timp, chiar dacă au avut și momente anevoioase. Astăzi sunt fericiți.

„Suntem ca o barcă în derivă, deseori. Uneori pe un râu învolburat, alteori pe o mare liniștită. Dar, ca să revenim la exemple concrete, pe noi ne ajută faptul că ai noștri se culcă foarte devreme. Așadar, începând cu ora 20:00, ne putem ocupa de noi. Să bem un pahar, să vorbim, să nu vorbim, să ne uităm la un film. Am reușit, în timp, să ne împărțim destul de bine responsabilitățile. Iar după venirea celui de-al treilea copil am luat decizia să aducem acasă o bonă internă”, spune Adela Popescu pentru Pagina de Psihologie.ro.

Vedeta recunoaște că la început au mai existat și certuri, apoi lucrurile s-au liniștit, dar comunicarea a contat cel mai mult.

„Procesul acesta de împăcare s-a schimbat mult, în ani. Dacă, la început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână, acum intrăm mai greu în starea de îmbufnare. Dacă, totuși, se întâmplă, ne trece repede cu o ciupitură, un «îți dau o cafea în oraș?». Din poziția asta ne e mai ușor să comunicăm ce ne-a deranjat”, a mai spus Adela Popescu.

Foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter