S-a aflat sexul „bebeluşului regal”. Vezi ce aşteaptă Kate!

De Erika Chivu, pe

Kate, ducesa de Cambridge, şi soţul ei, prinţul William, nu au vrut să spună sexul copilului pe care îl aşteaptă. Însă secretul a fost dezvăluit de fericitul unchi, prinţul Harry.
Se pare că Harry a făcut o nouă gafă. El a dezvăluit un secret pe care fratele lui, William, şi soţia lui, Kate, îl păstrează de câteva luni.
Bucuros că va fi în curând unchi, Harry le-a spus prietenilor că va avea un nepoţel pe care abia aşteaptă să-l cunoască. „Harry le spune tuturor că Wills şi Kate vor avea băiat şi că este foarte încântat să aibă un nepoţel”, a declarat un prietent al tânărului prinţ.
Dacă e într-adevăr aşa, înseamnă că ducesa de Cambridge este foarte fericită. Ea a declarat că îşi doreşte un băieţel, în timp ce soţul ei ar vrea o fetiţă.
Acum se gândesc serios la nume de băieţei şi cred că au ales unul. Dar nu vor să spună nimic nimănui, nici măcar lui Harry. Evident, Harry le-a sugerta tot felul de nume ciudate. Toţi prietenii lor apropiaţi ştiu că este băieţel şi le cumpără cadouri potrivite. Vor avea mult albastru în casă„, a mai spus prietenul lui Harry.
Harry nu este singurul pe care l-a luat gura pe dinainte. Şi prinţesa Eugenie, verişoara lui William, a dezvăluit secretul unor prieteni, spunând că ducesa va naşte un băiat.
Zvonurile nu fac decât să mărească nerăbdarea britanicilor, care aşteaptă cu sufletul la gură naşterea moştenitorului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter