Semnificației ținutei purtate de Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 19 aprilie 2021, 14:39

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la vârstă de 99 de ani. Ducele de Edinburgh a fost înmormântat sâmbătă, 17 aprilie 2021.

La ceremonie a fost prezent un număr restrâns de persoane, 30 mai precis, printre care s-au numărat Regina, copiii prințului și ai suveranei, nepoții și verii lor de asemenea, precum și partenerii acestora de viață.

Așadar, la înmormântare au fost prezenți și Prințul William (38 de ani), nepotul Prințului Philip, însoțit de partenera lui de viață, Kate Middleton (38 de ani). Ducesa de Cambridge a purtat o rochie-palton midi neagră, creație Catherine Walker.

Semnificației ținutei purtate de Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip

Piesa a avut un detaliu distinctiv, un guler cu fundă, și a fost accesorizată cu pantofi stiletto, o pălărie din catifea cu plasă, cercei și un colier, ambele din perle. Cerceii au o puternică semnificație pentru Regina Elisabeta a II-a, fiind confecționați din perle primite de suverană ca dar de nuntă de la Regele din Bahrain.

Fotografii cu ținuta lui Kate găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Kate a mai purtat cerceii în anul 2019, în cadrul evenimentului Trooping the Color, celebrarea oficială a aniversării Reginei. Totodată, colierul din perle purtat de Ducesă la înmormântarea Prințului Philip îi aparține Reginei și a mai fost purtat în trecut de Prințesa Diana (n. 1961 – d. 1997), mama Prințului William.

Citește și:

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan Markle la adresa ei

Kate Middleton este „furioasă” din cauza acuzațiilor lui Meghan Markle

Ce părere are Kate Middleton despre incidentul care a făcut-o pe Meghan Markle să plângă

Diana a purtat colierul în anul 1982, la banchetul organizat în Marea Britanie în onoarea familiei regale olandeze venite atunci în vizită. A fost unul dintre primele evenimente ale Dianei în calitate de membră a familiei regale britanice. Banchetul a avut loc la un an de la nunta Dianei cu Prințul Charles (72 de ani), primul născut al Reginei și al Prințului Philip.

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, anul acesta urmând să aniverseze 10 ani de mariaj. Perechea s-a cunoscut în timpul studiilor, devenind un cuplu în anul 2004. Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Prințul George (7 ani), Prințul Louis (2 ani) și, respectiv, Prințesa Charlotte (5 ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter