Cel mai scump divorţ la Hollywood: Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones

De Viva.ro, pe

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones au doi copii şi o avere de 300 de milioane de dolari, pe care va trebui s-o împartă cumva dacă vor divorţa. Motivul? Sexualitatea lui exacerbată sau problemele ei psihice. Depinde pe cine întrebi.
E greu să duci o viaţă liniştită alături de unul din cei mai ce­lebri bărbaţi din lume. Burlac sau nu – angajamentele matrimoniale nu mai sunt demult un argument pen­tru cumpătare – Michael Douglas s-a priceput prea puţin să-şi ţină pantalo­nii pe el şi a adunat în palmaresul său amoros numele celor mai frumoase femei din lume. Totuşi, când s-a căsătorit cu el în 2000, frumoasa Catherine Zeta-Jones trebuie să fi ştiut ceva despre înclinaţiile celui care avea să-i de­vină soţ.
Dar a mizat probabil pe tine­reţea şi frumuseţea ei când a acceptat să devină doamna Michael Douglas şi a sperat că nimeni în afară de ea nu va mai ajunge la inima actorului. În bună măsură, Catherine nu s-a înşelat − cei doi au avut vreme de 13 ani un mariaj invidiat de mulţi şi oarecum atipic într-o lume în care par­tenerii se schimbă mai ceva ca în „Melrose Place“. Sau „Tânăr şi neliniştit“.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter