Scrisoarea prin care Camilla i-a frânt inima Prințului Charles

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 17 iulie 2019, 17:33
Prințul Charles și Camilla au format un cuplu timp de mai multe luni înainte ca acesta să plece în armată. După ce a plecat, Charles a primit de la iubita lui o scrisoare care i-a frânt inima.

Înainte să se însoare cu Prințesa Diana, Prințul de Wales a avut o relație cu Camilla pe care se spune că a iubit-o la nebunie.

Însă Familia Regală nu a considerat că aceasta este potrivită pentru Prințul Moștenitor, iar acesta a fost presat să încheie relația și să își găsească o altă iubită.

Cuplul a fost forțat să ia o pauză când Charles, pe atunci în vârstă de 24 de ani, a plecat în armată. În acest timp, el a primit o scrisoare de la Camilla, care i-a frânt inima. Mai mult, Prințul a calificat această scrisoare ca fiind „crudă”.

În scrisoare, tânăra Camilla i-a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrew Parker Bowles și că a acceptat să se mărite cu el.

Atunci, Charles și-a exprimat tristețea într-o scrisoare adresată prietenilor și familiei sale, scrie The Mirror.

I se părea de necrezut că „o asemenea relație binecuvântată, pașnică și fericită” s-a spulberat.

Camilla s-a măritat cu Andrew în 1973 și au avut împreună doi copii. Au divorțat, însă, în 1995.

Prințul Charles s-a însurat cu Camilla Parker în cadrul unei ceremonii civile în aprilie 2015. La nuntă au participat Familia Regală, inclusiv Regina Elisabeta a II-a și Prinți William și Harry, precum și familia Camillei. După nuntă, ea a primit titulatura de ducesă de Cornwall.

Scrisoarea prin care Camilla i-a frânt inima Prințului Charles

Nunta Prințului Charles cu Camilla în 2005

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter