Camilla, abătută și îngândurată în aparițiile publice. Ce se petrece cu Regina Consoartă a Regatului Unit

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 septembrie 2022, 02:30

Charles a devenit Regele Regatului Unit al Marii Britanii doar de câteva zile și deja a intrat în atenția oamenilor cu câteva “greșeli” comise în public. La semnarea proclamației, Regele Charles al III-a a fost iritat de atitudinea angajaților, de la care părea că așteaptă mai multă supunere.

Monarhul a fost surprins atenționând de mai multe ori un asistent care voia să strângă de pe birou obiectele aflate lângă documentele ce urmau a fi semnate. Suveranul s-a enervat pentru că o călimară și suportul stiloului îl împiedicau să semneze actele și a făcut gesturi repetate către asistent să le ia, murmurând “Away, away!”, iar mai apoi scrâșnind din dinți în semn de nemulțumire. Puteți vedea momentele în clipul video de mai jos.

În timpul acesta, soția sa, Camilla, devenită Regină consoartă după decesul Elisabetei a II-a, a stat în spatele Regelui, resemnată și tristă.

Regina consoartă s-a afișat extrem de afectată chiar de la aflarea veștii că mama Regelui Charles a trecut în neființă, după o domnie de 70 de ani. Fosta ducesă de Cornwell a părut îngândurată și abătută în toate momentele în care l-a însoțit pe Charles pentru formalitățile necesare după moartea Reginei Elisabeta. Să fie oare depășită de noul rol primit ca Regină consoartă a Regatului Unit sau doar copleșită de încărcătura emoțională care a pus stăpânire pe Regatul Unit în perioada aceasta?

Camilla, abătută și îngândurată în aparițiile publice. Ce se petrece cu Regina Consoartă a Regatului Unit
Camilla Regina consoartă a Regatului Unit

Există și voci care spun că Regina consoartă nu ar fi mulțumită de atitudinea pe care Charles o are de când a ajuns pe tron. Un moment care ne poate duce cu gândul la o asemenea presupunere este surprins într-o altă filmare. În clipul de mai jos, Regele Charles pare să aibă un comportament care o deranjează pe Camilla. În timp ce se pregăteau să plece spre Parlament, Regele și-a apucat brusc de braț soția, pentru ca aceasta să încheie cât mai rapid conversația pe care o avea cu un angajat al Casei Regale și să urce în automobilul regal.

Citeşte şi: Ce trebuie să facă Prințul Harry de acum în prezența Camillei, Regina consoartă. Ducele de Sussex nu o are la inimă pe femeia care i-a luat locul mamei sale

Citeşte şi: Kate Middleton și Meghan Markle au purtat bijuterii-tribut în onoarea Reginei Elisabeta a II-a. Cum arată accesoriile și care este povestea lor

Citeşte şi: Elena Ionescu are un iubit nou. „Sunt fericită și împlinită!”

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry, prima reacție după decesul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regele Charles al III-lea, mesaj emoționant după moartea mamei sale

La scurt timp după moartea Reginei Elisabeta a II-a, Charles a transmis oamenilor un mesaj impresionant.

Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristeţe pentru mine şi pentru toţi membrii familiei mele. Plângem profund trecerea în nefiinţă a unei Suverane preţuite şi a unei Mame foarte iubite.

Ştiu că pierderea ei va fi profund resimţită în întreaga ţară, în Regate şi în Commonwealth, precum şi de nenumărate persoane din întreaga lume. În această perioadă de doliu şi schimbări, eu și familia mea vom fi alinați și susținuți de respectul şi afecţiunea profundă pe care știm că regina le primea, a transmis regele Charles.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter