Regele Charles, prima declarație după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 septembrie 2022, 10:21

Familia Regală britanică a transmis joi seară, 8 septembrie 2022, o declarație în numele noului rege al Marii Britanii, Charles, după decesul Reginei Elisabeta a II-a.

Charles, noul rege al Marii Britanii, a transmis un mesaj întregii lumi după moartea mamei sale. Regina Elisabeta a II-a a murit joi după-amiază, 8 septembrie 2022, la Castelul Balmoral din Scoția. Cea care a fost regina Angliei mai bine de șapte decenii împlinise în luna aprilie 96 de ani.

Citește și: Ce urmează să se întâmple după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Operațiunea „Podul Londrei a căzut” a fost declanșată

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț. Ce glumă a făcut Toni Iuruc cu jurnaliștii aflați la biroul notarial

Ce au anunțat Prințul William și soția lui, Kate, imediat după anunțul morții Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani, după o domnie de 70 de ani

Regele Charles, prima declarație după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a

Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristeţe pentru mine şi pentru toţi membrii familiei mele.

Plângem profund trecerea în nefiinţă a unei Suverane preţuite şi a unei Mame foarte iubite. Ştiu că pierderea ei va fi profund resimţită în întreaga ţară, în Regate şi în Commonwealth, precum şi de nenumărate persoane din întreaga lume.

În această perioadă de doliu şi schimbări, eu și familia mea vom fi alinați și susținuți de respectul şi afecţiunea profundă pe care știm că regina le primea, a transmis regele Charles.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter