Scandal la notar! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spart telefoanele

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 februarie 2023, 10:36
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în această dimineață la notar, însă așa cum era de așteptat, evenimentul nu a fost lipsit de incidente.

Bianca Drăgușanu a venit la notar însoțită de doi bodyguarzi, iar acest aspect l-a înfuriat foarte tare pe Alex Bodi care, se pare, ar fi încercat să o convingă inițial pe Bianca să nu semneze. Cei doi au avut un schimb acid de replici și Bianca ar fi vrut să sune la Poliție, moment în care încă soțul său i-a luat telefonul și i l-a spart.

Citește și –  Alex Bodi, denunțat la Poliție de mama Biancăi Drăgușanu: ”Este agresiv cu fiica mea”

În replică, Bianca Drăgușanu i-a aruncat telefonul pe geam lui Alex Bodi și a strigat să sune cineva la 112: „Bianca a vrut să divorțeze, nu cum s-a spus că ea nu a vrut să semneze azi (n.r. marți) actele. Bianca a ajuns la notar cu jumătate de oră înainte de ora anunțată și a luat cu ea doi bodyguarzi căci îi era teamă de felul în care va decurge întâlnirea cu Alex. În momentul în care Alex Bodi a văzut că este însoțiță de gărzi de corp parcă a văzut negru în fața ochilor și a devenit recalcitrant, moment în care Bianca și-a scos telefonul mobil și a vrut să sune la 112 și să-l înregistreze când devine agresiv cu ea.

Atunci, Alex a bruscat-o, i-a luat repede telefonul din mână și i-a spart ecranul. Cum o știe toată lumea, impulsivă, nici Bianca nu a fost prea calmă. Când a văzut că nu vrea să-i dea telefonul, l-a văzut pe al lui pe o masă, l-a luat și l-a aruncat pe geam. Atunci când a ieșit pe geam a și strigat spre strada ca cineva să sune la 112”, – a povestit o sursă apropiată Biancăi Drăgușanu pentru Libertatea.

Citește și Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu în fiecare lună doar din Instagram

„Totul a pornit de la faptul că Alex se aștepta ca Bianca să se răzgândescă. El nu a mai vrut să divorțeze de ea, el voia să facă nuntă, nu să semneze actele. În luna asta de când au depus actele, Bodi a încercat de nenumărate ori să o împace. A venit după ea peste tot. A venit la ziua ei fără să fie invitat, a venit după ea prin parcurile unde afla că a ieșit cu Sofia, ba chiar s-a trezit cu el și la o televiziune unde fusese chemată la o emisiune. Bianca însă a fost mai fermă ca niciodată, nici nu i-a lăsat de înțeles că ar mai putea fi ceva între ei. Azi a semnat fără nicio remușcare”, – a mai spus sursa citată.

După ce actele au fost semnate și Bianca Drăgușanu a încetat să mai fie soția lui Alex Bodi, aceasta a dat și o primă declarație. Întrebată dacă s-a grăbit cu căsătoria, având în vedere că cei doi au devenit soț și soție în urmă cu doar 7 luni, Bianca a răspuns: ”Da, m-am grăbit să mă căsătoresc. Mi-a luat telefonul. Mi l-a spart. E la el telefonul și mi l-a spart.” – a spus Bianca Drăgușanu.

La rândul său, Alex Bodi a transmis: ”I-am aruncat telefoanele. Da, am semnat. De aia am venit, ca să semnăm”, – a spus Alex Bodi.

Citește și – Bianca Drăgușanu, mesaje sugestive după ce s-a scris că a vrut să se arunce în fața mașinilor

Sursă foto: Instagram

Vezi şi ce este un notar public și cu ce se ocupă acesta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter