S-au despărțit Ilinca Vandici și Andrei Neacșu? Vedeta Kanak D și soțul ei, primele imagini după ce au apărut zvonurile divorțului

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 10:33

Mai multe zvonuri au apărut în ultimele zile privind o presupusă despărțire între Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu. Vedeta de la postul Kanal D a decis să facă lumină în ceea ce privește relația cu Neacșu, care ar fi trimis mai multe mesaje unor femei, pe rețelele de socializare.

S-a spus recent că în căsnicia Ilincăi și a lui Andrei ar exista probleme și că cei doi deja nu ar mai locui împreună. Însă, prezentatoarea a vrut să pună capăt speculațiilor și a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, în care apare și soțul ei.

Ilinca Vandici, primele imagini cu Andrei Neacșu după ce s-a spus că s-au despărțit

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu ar fi decis să pună capăt relației lor de șapte ani, după ce bărbatul ar fi trimis mai multe mesaje unor domnișoare, pe rețelele de socializare. Potrivit Impact.ro, Andrei Neacșu ar fi părăsit căminul conjugal în urmă cu trei săptămâni și s-ar fi mutat singur, într-un apartament din București.

Aceste zvonuri privind despărțirea celor doi au fost întărite de faptul că Ilinca Vandici a ales să participe singură, la evenimente, în ultima perioadă, și de faptul că nu a mai postat de mult o imagine în care să apară alături de soțul ei.

Citește și: Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D2: „Sunt recunoscătoare pentru că mă trezesc în fiecare dimineață” / Exclusiv

Însă, după ce s-a scris că s-a despărțit de Neacșu, prezentatoarea de la Kanal D a decis să posteze, pe InstaStory, câteva imagini în care apare alături de soțul ei, demonstrând, astfel, că între ea și soțul ei nu a existat nicio ruptură, notează Libertatea.

Citește și: Ilinca Vandici i-a asigurat viitorul fiului. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!”: „Zian are un cont de economii la care va avea acces la 18 ani” / Exclusiv

În imaginile postate pe Instagram, vedeta pare să se distreze de minune alături de Andrei Neacșu și de fiul lor, Zian. În filmare, băiețelul este plimbat de tatăl lui, prin curte, într-un cărucior.

Prezentatoarea i-ar ierta orice lui Andrei Neacșu

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici a vorbit despre relația pe care o are cu Andrei Neacșu, precizând că ar putea să îi ierte chiar și infidelitatea, dacă ar fi cazul.

Citește și: Cât costă blugii purtați de Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil!” Suma este fabuloasă!

„Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult. De asta noi suntem împreună. Avem o relație frumoasă, o relație deschisă, bazată pe multă comunicare și înțelegere. Zic și de toleranță pentru că el este într-un fel, eu sunt într-un fel, amândoi suntem puternici. Dacă el nu era suficient de puternic încât eu să-l respect pe el, niciodată nu puteam să facem echipa asta, nu exista asta niciodată”, a spus prezentatoarea tv în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: Ilinca Vandici, sfaturi pentru îngrijirea tenului bronzat. Cum arată vedeta fără machiaj

„Eu în momentul în care îl respect, îl accept n-am niciodată cum să îi tai… n-am cum. Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc. Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul”, mai spunea atunci Ilinca Vandici.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile postate de Ilinca Vandici pe rețelele de socializare, în care apare alături de Andrei Neacșu

Sursă foto: Libertatea, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter