Saturnia: Top 10 motive astrale pentru care Elena Udrea se potriveşte cu Vladimir Putin

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Acum, că Elena Udrea a divorţat şi ea, calea este deschisă pentru Vladimir Putin. Amândoi au experienţă în politică, deci nu se vor curta degeaba. Plus că meseriile lor ar fi şi compatibile şi nu ar mai fi probleme pe viitor, ca în cazul omului de afaceri Dorin Cocoş.
Toată lumea ştie că Elena Udrea are o slăbiciune pentru bărbaţi puternici, cu chelie şi legături strânse cu serviciile de informaţii. Dacă mariajul de 10 ani cu omul de afaceri Dorin Cocoş a eşuat, celebra blondă are acum o opţiune mai potrivită: Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Iată motivele astrale pentru care cei doi ar face pereche bună.

1. Au divorţat în acelaşi timp, din acelaşi motiv

Liderul de la Kremlin a declarat joi seară că divorţul său a fost cauzat de programul aglomerat, care nu i-a permis să petreacă timp alături de soţia Liudmila.
La nici o săptămână distanţă, Elena Udrea şi Dorin Cocoş anunţau într-un comunicat că s-au despărţit amiabil şi au divorţat la notar.
„Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii. Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea”, au scris cei doi în comunicat.
Saturnia: Top 10 motive astrale pentru care Elena Udrea se potriveşte cu Vladimir Putin

2. Atât Dorin Cocoş, cât şi Vladimir Putin au copii din alte relaţii

Vladimir Putin, în vârstă de 61 de ani, şi soţia sa, Liudmila, în vârstă de 55 de ani, sunt căsătoriţi de aproape 30 de ani şi au împreună două fiice Ekaterina (n. 1985 în Dresda, Germania) şi Maria (n. 1986 tot în Dresda, Germania).
Există zvonuri potrivit cărora Vladimir Putin ar avea trăi o viață paralelă cu o altă femeie, fosta gimnastă Alina Kabaeva (30 de ani), care i-ar fi dăruit un fiu şi o fiică lui Putin.
Dorin Cocoş are şi el un fiu, Alin Cocoş, dintr-ul alt mariaj.
Citeste si Horoscop Saturnia: De ce s-ar potrivi Iulia Vântur mai degrabă cu Suleyman Magnificul, decât cu Salman Khan

3. Lui Putin îi plac blondele,

chiar şi atunci când poartă mult roz şi cumpără doar haine peste 5.000 euro. Liudmila Putina tot blondă este, chiar dacă s-a retras la mănăstire. În plus, Elena aduce şi cârnaţi de Pleşcoi dacă intră în viaţa lui, win-win. Dacă ea vine cu cârnaţii şi cu turismul românesc, el vine cu averea estimată la 70 de miliarde de dolari, 43 de avioane, 15 elicoptere, 20 de palate, 4 iahturi, zeci de limuzine şi, în plus faţă de acestea, cotă de acţiuni la diverse companii petroliere sau de consultanţă din Rusia, precum Gazprom sau Gunvor.
Saturnia: Top 10 motive astrale pentru care Elena Udrea se potriveşte cu Vladimir Putin

4. Elena e uşor de pronunţat pentru un rus,

deoarece au şi ei acest nume în ţara lor. În plus, Vladimir Putin ştie să vorbească fluent în mai multe limbi, ca orice fost spion KGB care se respectă.
Vladimir e foarte uşor de pronunţat pentru o româncă pasională, cu experienţă în domeniu.

5. Elena Udrea nu are palat

Desi s-a îmbrăcat de multe ori ca o prinţesă (ţinutele ei exagerat de scumpe au făcut mereu subiect de scandal în România) şi chiar în regină (nu uitaţi de pictorialul dintr-o revistă glossy în care Elena Udrea s-a costumat în Margareth Thatcher sau regina Cleopatra), dar nu a avut niciodată un castel. Ei bine, presupusa amantă a lui Vladimir Putin are un întreg palat la dispoziţie în Gelendzhik, un golf la Marea Neagră.
Saturnia: Top 10 motive astrale pentru care Elena Udrea se potriveşte cu Vladimir Putin
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!
Citeşte mai departe şi află cât de compatibili sunt Elena Udrea şi Vladimir Putin din punct de vedere astral, pe pagina următoare!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter