Sarah Harding, fostă membră a trupei Girls Aloud, a murit la 39 de ani

De Unica.ro, pe

Sarah Harding, fostă componentă a trupei „Girls Aloud”, a murit la vârsta de 39 de ani. Solista fusese diagnosticată cu cancer la sân într-un stadiu avansat.

Sarah a dezvăluit că suferă de această boală la sfârșitul anului 2020. Cântăreața spunaa atunci că boala i s-a extins la plămâni și coloană, în ciudat tratamentului de chimioterapie.

Citeşte şi: Vedete de la Hollywood care s-au făcut de râs în public. Cum au fost fotografiate Nicole Kidman și Lady Gaga

Anunțul a fost făcut de mama artistei, care a postat pe pagina de Instagram a vedetei un mesaj emoționant: „Cu multă durere în suflet, azi vă anunț că frumoasa mea fiică Sarah, din păcare, s-a stins. A murit în această dimineață. Mulți dintre voi știau că Sarah a luptat cu cancerul până în ultima ei zi. Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul vostru din ultimul an. A însemnat enorm pentru ea și i-a dat putere și liniște faptul că știa că a fost iubită. A fost o stea puternic strălucitoare și sper ca toată lumea să-și aducă aminte de ea așa, și nu cum a fost în timpul luptei împotriva acestei boli teribile.”

Citeşte şi: O celebră cântăreață a fost diagnosticată cu cancer la sân

Girls Aloud a fost o trupă britanică formată la sfârșitul anului 2002, în cadrul show-ului televizat Popstars: The Rivals. Din grup au făcut parte Cheryl Cole (Tweedy), Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh și Nicola Roberts. Girls Aloud a lansat cinci albume de studio și trei compilații, două dintre ele ocupând locul 1 în ierarhia celor mai bine vândute materiale discografice din Marea Britanie. Trupa s-a desființat în 2010, odată cu lansarea unltimului lor material discografic.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter